به گزارش خبرنگار مهر، احسان صباغیان شامگاه سه شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان با بیان اینکه توزیع اعتبارات دیجیتالی و با بهره گیری از فناوری داخلی فرآیندی است که در استان سمنان مطرح شده، اظهار داشت: با توجه به اولویت بندی پروژه ها درسطح استان با محققان دانشگاه شریف و یک تیم اقتصادی و نرم افزاری طراح پیاده شد که طی آن این الگو با در نظر گرفتن چهار سطح از پروژه های تعریف شده می تواند فرمانداران را در توزیع و سپس در گام بعد تخصیص اعتبارات یاری کند.
وی افزود: درقالب این الگوی نرم افزاری ۲۵۰شاخص و ۸۰۰ نوع اطلاعاتی به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد که با ذکر عنوان و مقدار عددی محاسبه شده بعد از نهایی شدن با فرمانداران درباره این اقلام و نحوه محاسبه مذاکره و گفتگو می کنیم که این امر در سال جاری به صورت کامل تحقق پیدا نکرد.
رئیس گروه تلفیق سازمان برنامه و بودجه استان سمنان درباره علت اعمال نشدن ۱۰۰درصدی این نرم افزار در جای جای استان، گفت: نظام برنامه ریزی از چهار سطح اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... به ۱۰ بخش تبدیل و بسیاری از برنامه ها به برنامه های جزئی تر تقسیم شد همچنین از سوی دیگر روند توزیع اعتبارات با تغییر آنی مواجه شدند چرا که با فرماندارن فقط برآیند ها مطرح شد و شاخص ها و الگو ها مدنظر قرار نگرفت.
صباغیان همچنین با بیان اینکه در اعتبارات سال جاری شهرستان شاهرود دو درصد نفت جدا توزیع و بر اعتبارات سال گذشته منظور شد، تصریح کرد: این اعتبارات به رقم ۱۴میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان در سال ۹۴و در سال جاری به رقم ۱۲میلیارد و ۹۰۰میلیون تومان رسید و سهم شهرستان در مناطق محروم با توجه به ملاک هایی که براساس آن سهم شاهرود تعیین می شد تغییر پیدا نکرد که در مجموع می توان گفت سهم شاهرود در کل اعتبارات نسبت به دو درصد نفت بیشتر بود.
وی درباره اعتبارت متوازن نیز گفت: این اعتبارات در سال ۹۳به عنوان تبصره ۲۲، در سال نود و چهار ماده ۱۸۰و در سال ۹۵به عنوان توزیع متوازن اعتبارات شناخته شده که سال قبل پنج میلیارد و ۷۰۰میلیون و در سال جاری به هشت میلیارد رسید که بر اساس الگوی شهرستان به تهران ابلاغ شد.
رئیس گروه تلفیق سازمان برنامه و بودجه استان سمنان همچنین اظهار داشت: هرکدام از اعتبارات متوازن براساس سهمی است که در شورای پول و اعتبار مصوب شده و شاخص ها و ارقام ها در سطح ملی تعیین می شود.
نظر شما