خديجه محصلي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: عوارض ناشي از مصرف سيگار براي زنان بيشتر از مردان است ، چون تاثير منفي سيگار در زنان سيگاري علاوه بر اثرات منفي بر روي خودشان بر روي كودكان آنان موثر است به ويژه زنان در دوره بارداري كه اين عوارض نمود بيشتري دارد.
وي اظهار داشت: مصرف سيگار در دوران شيردهي نيز عوارض نامطلوب نظير كاهش وزن نوزاد مي شود چرا كه زنان سيگاري باعث تحميل استنشاق دود سيگار براي فرزندان در محيط خانه مي شود.
كارشناس مسئول دبيرخانه كنترل دخانيات وزارت بهداشت گفت: عوارض ناشي از دود سيگار براي زنان و مردان يكسان است به گونه اي زنان نيز مانند مردان در صورت مصرف سيگار به انواع سرطانها و بيماريهاي ي نظير بيماريهاي قلبي و عروقي و تنفسي مبتلا خواهند شد.
وي تصريح كرد: از آنجا كه زيبايي پوست و دندان ها براي زنان از اهميت بيشتري برخوردار است. بنابراين با مصرف سيگار توسط زنان اثرات مخرب ناشي از دود سيگار بر روي دندان و پوست زنان نمود بيشتري دارد.
محصلي با بيان اينكه ابتلا به سرطان پستان از جمله سرطان هايي است كه به صورت انحصاري در زنان سيگاري ايجاد مي شود، گفت: تحقيقات نشان داده كه زنان سيگاري در مقايسه با ساير زنان مستعد سرطان حتي در صورت قرار داشتن در شرايط يكسان، به ميزان بيشتري به سرطان ها مبتلا مي شوند.
كارشناس مسئول دبيرخانه كنترل دخانيات وزارت بهداشت ادامه داد: سرطان ريه، معده و گوارش، تنفس و دستگاه تناسلي بيشترين و شايع ترين سرطانها در بين زنان و مردان سيگاري است.
نظر شما