۱۱ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱

مدیرعامل شرکت ایرانول اعلام کرد؛

رکوردشکنی ایرانول در تولید و فروش محصولات

رکوردشکنی ایرانول در تولید و فروش محصولات

مدیرعامل شرکت نفت ایرانول از رکورد شکنی این شرکت در تولید، فروش، صادرات و سوددهی طی سال‌های ۹۳ تا ۹۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی اسحاقی در مراسم تقدیر از اتوسرویس‌های برتر استان ایلام، ضمن ارایه گزارشی از عملکرد این شرکت در سه سال اخیر، گفت: از زمانی که در شرکت نفت ایرانول مسئولیت پذیرفته‌ام، رکورد تولید، فروش مبلغی و مقداری، صادرات و سوددهی این شرکت از ابتدای تاسیس تاکنون، شکسته شده است .

مدیرعامل شرکت نفت ایرانول افزود: مقدار فروش شرکت نفت ایرانول از ۵۱۸ هزار تن سال ۹۲ به ۶۱۳ هزار تن در سال ۹۴، مقدار فروش صادراتی از ۲۴۴ هزارتن سال ۹۲ به ۳۱۸ هزار تن در سال ۹۴، مقدار تولید از ۵۱۵ هزار تن سال ۹۲ به ۶۱۴ هزار تن در سال ۹۴  و مقدار سود از ۲۴۰  میلیارد تومان سال ۹۲ به ۲۷۰ میلیارد تومان افزایش یافته است .

وی تصریح کرد: در سال گذشته علیرغم کاهش شدید قیمت نفت به زیر ۲۳ دلار، شاهد موفقیت‌های ایرانول بوده‌ایم؛ البته پروژه‌هایی نیز در دست اجرا است که بر این اساس، بیش از ۵۰ پروژه طی سال گذشته و امسال، به بهره‌برداری رسیده و خواهد رسید .

اسحاقی، پایانه صادراتی ایرانول در بندر امام با ظرفیت مخازن ۲۵ هزار تنی را، یکی از مهمترین این پروژه‌ها دانست و گفت: این پروژه هم اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امسال به بهره‌برداری خواهد رسید، به نحوی که با بهره‌برداری از این پروژه که بازگشت سرمایه آن حدود سه سال است، ظرفیت نگهداری محصولات صادراتی به بیش از سه برابر افزایش خواهد یافت؛ ضمن اینکه در زمان‌هایی که قیمت محصولات با کاهش مواجه می‌شود یا در حال افزایش تدریجی است، می‌توان نگهداری محصول و عرضه آن با قیمت مناسب‌تر به بازارهای جهانی را صورت داد .

مدیرعامل شرکت نفت ایرانول از ترخیص چهار فیلتر این شرکت در سال گذشته پس از ماهها بلاتکلیفی خبر داد و گفت: این چهار فیلتر برای واحد موم‌زدائی نصب خواهد شد و فاز اول آن، سال آینده و فاز بعد ۹۶ به بهره‌برداری می‌رسد و با وارد مدار شدن آن، روغن موجود در اسلک وکس تولیدی، به زیر ۳ درصد کاهش وکیفیت اسلک وکس بهتر می‌شود؛ به نحوی که سالانه حدود ۱۱ میلیون لیتر روغن پایه به روغن پایه ایرانول اضافه شود.

وی سوددهی این پروژه از ناحیه فروش اسلک وکس با کیفیت را حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: از این ناحیه، ۱۱ میلیون لیتر روغن پایه نصیب ایرانول می‌شود.

مدیرعامل ایرانول استقلال یوتیلیتی پالایشگاه های آبادان و تهران را از دیگر پروژه های این شرکت ذکر کرد  و گفت: با راه‌اندازی یوتیلیتی این دو پالایشگاه علاوه بر استقلال، هزینه‌های سر بار شرکت کاهش چشمگیری خواهد داشت .

وی انجام سه اورهال(تعمیرات اساسی) هایدروفینیشینگ و PDATAR  پس از ۱۷ سال و واحد فورفورال پس از ۹ سال را از اقدامات مهم در سال ۹۴ و ۹۵ ذکر کرد و گفت: با این تعمیرات اساسی علاوه بر افزایش ظرفیت، افزایش کیفیت محصولات تولیدی نیز حاصل شده است.

اسحاقی تعیین تکلیف کارخانه حشره پر کنی را پس از ۱۰ سال از دیگر اقدامات مهم در سال ۹۴ ذکر کرد و گفت: با این کار، علاوه بر حل و فصل یک پرونده حقوقی حدود ۱۸ هزار مترمربع انبار به فضای انبار ایرانول افزوده و ظرفیت ذخیره محصولات فینیش پروداکت (محصول نهایی) با اتمام قفسه‌بندی در شهریورماه جاری و بهره‌برداری از سوله ساخته شده در خرداد ماه از ۱۵ روز به حدود سه ماه افزایش می‌یابد و دیگر در زمان‌های پیک فروش، با مشکل کمبود محصول مواجه نخواهیم شد .

وی به بازسازی پالایشگاه و بلندینگ آبادان اشاره و گفت: با بازسازی و بهره‌برداری از فاز یک بریم پی او دی پس از ۳۵ سال، تولید روغن در آبادان در سوم خرداد (سالروز آزادسازی خرمشهر) آغاز و با بهره‌برداری از فاز دوم در ۵ مهر (سالروز شکست حصر آبادان) آماده تولید اکثر محصولات به خصوص محصولات صادراتی و روغن دریایی خواهد شد.

اسحاقی تاکید کرد: بعد از ۱۲ سال با افتتاح کارگاه تعمیرات، تمامی کیوسک‌های واحدهای تعمیرات فضای باز پالایشگاه جمع‌آوری و در کارگاه مستقر شدند که هم از نظر ایمنی و هم انگیزه کارکنان، بسیار تاثیرگذار است؛ همچنین پروژه کولینگ تاور (برج خنک کننده) آبادان نیز طی ماه آینده پس از چهار سال بلاتکلیفی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی راه اندازی رستوران و آزمایشگاه و بازسازی پالایشگاه آبادان در سال جاری را از دیگر طرح های سه ماهه اول دانست که به بهره‌برداری رسیده است؛ ضمن اینکه به تولید روغن تترا در اردیبهشت (نخستین روغن موتور با پایه بیولوژیک) اشاره کرد و گفت: از تترا به دلیل کاهش مصرف بنزین، کاهش آلودگی هوا، افزایش طول عمر موتور استقبال خوبی شد و در صدد تولید محصولات جدید  در نیمه دوم سال جاری هستیم تا بر اساس درخواست مشتریان و بازار محصولات جدید، تولید و عرضه کنیم .

مدیرعامل ایرانول گفت: در سه سال گذشته ایرانول نه تنها پیشرفت بلکه جهش خوبی در تولید، فروش، صادرات داشته و با توجه به توسعه نیروی انسانی و توسعه همه جانبه و حل مشکلات گذشته درصدد هستیم تا ایرانول را به شرکتی پیشرو در صنعت روانکاران معرفی کنیم .

وی، در ادامه ایلام را یکی از استانهای موفق دانست که ایرانول سهم بازار بالایی در آن دارد و خطاب به اتوسرویس کاران گفت: شما از نظر من همه برتر و شایسته تقدیر هستید و از این که به تولید داخلی بها می‌دهید، به خود ببالید و استقبال شما از محصولات ایرانول مسوولیت ما را در ارائه محصولات با کیفیت و خدمات بهتر سخت‌تر می‌کند .

همچنین در این مراسم عظیمی‌پور، مدیر فروش و صادرات گزارشی از وضعیت بازار و سیاست‌های فروش ایرانول اعلام و پس از آن، آزادفر عامل فروش ایرانول در  ایلام نیز گزارشی از وضعیت فروش استان ایلام ارائه کرد.

در پایان این مراسم، مدیرعامل ایرانول از اتوسرویس‌های برتر استان ایلام و نیز صحبت آزادفر، عامل فروش این استان، با اهدای لوح تقدیر و هدایا تشکر کرد .

اتوسرویس‌های برتر استان ایلام شامل آقایان  حیدر شکری، نور علی محمدزاده، حسین تبت، رضا دلفانی، حسین حیدری، محمود مرادی، سعید آزاده، پرویز حیدری فر، جعفر فلاحی، سالار بهمنی زاده، بهزاد فاضلی، ایوب درگاهی، سبزعلی ویسی، صبری خدایاری و علی چناری هستند.

کد خبر 3758200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha