به گزارش خبرنگار مهر٬ سید ابوالفضل رضوی صبح پنج شنبه در جلسه راهکارهای توسعه روستایی لرستان با رویکرد اقتصاد مقاومتی با اشاره به برنامه ریزی برای رفع محرومیت ۹ منطقه لرستان اظهار داشت :همواره باید توسعه محلی، منطقه ای و ملی مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه توسعه محلی از توسعه ملی بسیار مشکل تر است گفت: متاسفانه برنامه ریزان قبل و بعد از پیروزی انقلاب به توسعه محلی یا بی توجه و یا کم توجه بوده اند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با بیان اینکه توسعه محلی یا منتقدینی داشته و یا مخالفینی گفت: یک سری در مقابل توسعه محلی مقاومت می کنند.
رضوی با تاکید بر اینکه توسعه محلی شروع خوب و پایداری برای توسعه منطقه ای است گفت: متاسفانه ۵ دهک فقیر کشور به اندازه صفر درصد از تسهیلات بانکی بهره مند هستند و این در حالیست که ۹۰ درصد وام های اخذ شده از بانکها از آن دهک پولدار جامعه است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه ۴۰ درصد خانوارهای روستایی کشور دارای فقر چند بعدی هستند گفت: همچنین ۱۷ درصد جامعه شهری نیز دارای فقر چند بعدی هستند.
رضوی با بیان اینکه روستاها را باید خودباور کنیم افزود: تحقق نرخ رشد اقتصادی ۸ درصدی تنها با استفاده از ظرفیت روستاها صورت می گیرد و پرداخت یارانه ۲۵۰ هزار تومانی تنها عوام فریبی است.
معاون توسعه روستایی معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه با احتساب پرداخت یارانه ۲۵۰ هزار تومانی به هر نفر باید سالانه ۲۴۰ هزار تومان در این زمینه پرداخت شود بیان داشت: این در حالیست که کل بودجه کشور امسال ۲۱۵ هزار میلیارد تومان است.
رضوی با بیان اینکه با اقدامات صورت گرفته نرخ رشد اقتاصدی کشور از منفی ۶.۸ درصد به مثبت ۴.۴ درصد رسیده است افزود: همچنین میزان تورم در کشور از ۳۵ درصد به ۹ درصد در دولت تدبیر و امید رسیده است.
نظر شما