به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی حداد عادل در جلسه ۱۲۲ شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دومین دوره توجیهی دانشجویان نخبه علوم انسانی در قم برگزار شد که در این دوره بیش از ۲۰۰ دانشجوی نخبه علوم انسانی با دعوت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با ابعاد مختلف موضوع تحول و ارتقا علوم انسانی، آشنا شدند.
رئیس شورای تحول و ارتقا علوم انسانی افزود: در این دوره که طی ۲ هفته برگزار شد در کلاسهای مستمر و همچنین سخنرانیهای اساتید صاحب نظریه علوم انسانی موضوعات ارتباط علوم انسانی با سایر علوم و لزوم تحول و نوسازی در این علوم مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
راه اندازی انجمن های علمی دانشجویی در علوم انسانی
حداد عادل خاطرنشان کرد: در این دوره مقرر شد انجمنهای علمی دانشجویی در حوزههای مختلف علوم انسانی با همکاری شورای تحول و ارتقا علوم انسانی تشکیل شود.
وی افزود: نقطه ضعف اصلی در آموزش زبان، نبود متخصص در این حوزه است و در این برنامه درسی سعی شده این معضل بر طرف شود.
رئیس شورای تحول و ارتقا علوم انسانی تاکید کرد: اگر به تجربه به برخی از کشورهای موفق نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که این موفقیتها مرهون تربیت افراد مسلط به آموزش علوم مختلف است.
حداد عادل گفت: رشته زبان انگلیسی یک محمل مناسب برای کارآمدی، بومیسازی، اسلامیسازی و روزآمدی است و میتوان در این رشته تحول و ارتقا علوم انسانی را به نحو کامل مشاهده کرد.
وی با اشاره به برخی از نظرات مطرح شده، افزود: اسلامی کردن در هر رشته علوم انسانی معنای خاصی دارد و ضمن رعایت کلیات باید در هر رشته با توجه به مقتضیات آن رشته، اسلامی شدن تعریف شود.
رئیس شورای تحول و ارتقا علوم انسانی تاکید کرد: در رشته آموزش زبان انگلیسی ثقل و محور اصلی اسلامی سازی، زدودن متون آموزشی از مفاهیم و محتویات خلاف اسلام و تلاش برای نگارش متون آموزشی حاوی معارف اسلامی است.
حداد عادل گفت: در موضوع اسلامی سازی برنامه درسی آموزش زبان انگلیسی باید از هرگونه افراط و تفریط خودداری شود.
نظر شما