۱۴ شهریور ۱۳۸۵، ۹:۲۵

مدير عامل پخش فرآوردهاي نفتي استان مركزي:

بي توجهي به اقتصاد انرژي بنزين را در موقعيت بحران قرار داد

بي توجهي به اقتصاد انرژي بنزين را در موقعيت بحران قرار داد

مدير عامل پخش فرآوردهاي نفتي منطقه استان مركزي گفت:اقتصاد انرژي از مباحثي است كه همواره در برنامه ريزي‌ها ناديده گرفته مي شود و در اين زمينه از نظر فرهنگي فقير هستيم.

محمد علي سيف در گفتگو با خبرنگار مهر در اراك افزود: اقتصاد انرژي ، مصرف و استفاده بهينه از انرژي به خصوص انرژي هاي فسيلي است چنانكه با ناديده گرفتن اين اصل در مسئله بنزين به بحران نزديك شديم.

 

وي با تاكيد بر اينكه رسيدن به توسعه نيازمند محوري شدن اقتصاد انرژي است، افزود: در اقتصاد انرژي هزينه تمام شده مهم است و بر همان اساس انرژي در اختيار مصرف كننده قرار مي گيرد كه همين امر باعث استفاده درست از آن مي شود.

 

سيف تصريح كرد: در اين نگاه اقتصادي به انرژي هاي نوين مانند انرژي هسته اي ،بادي و آبي نيز ديده مي شود و به پارامترها و ميزان مصارف خانگي، حمل و نقل ، كشاورزي و صنعت توجه مي شود.

 

وي اضافه كرد: در اين برنامه اقتصادي علاوه برلحاظ مسائل زيست محيطي، هر بخش بايد به ميزان نياز مصرف كند و براي مصرف بهينه برنامه هايي به اجرا در مي آيد. مدير عامل پخش فرآوردهاي نفتي منطقه استان افزود: در كشورهاي دنيا منابع انرژي اهميت زيادي دارند و آنگونه كه در ايران استفاده مي شود مصرف نمي شود.

 

وي با اشاره به مصرف 80 ميليون ليتري بنزين در روز افزود: اين ميزان مصرف نشانگر بي توجهي به منابع انرژي و خارج ار نگاه اقتصادي است. سيف تصريح كرد: انرژي هاي فسيلي تجديد ناپذير هستند و بيش از يك ابزار مصرفي به عنوان يك سرمايه در جهان نطرح هستند كه مي تواند توسعه و پيشرفت كشور را در پي داشته باشد.

 

وي در ادامه گفت: در دنياي پيشرفته همه برنامه ها با در نظرگرفتن اقتصاد انرژي نوشته و عمل مي شود. مدير عامل پخش فرآوردهاي نفتي منطقه استان مركزي بي توجهي به مصرف را ناشي ازناديده گرفتن اقتصاد انرژي خواند و گفت: مديريت مصرف حلقه مفقوده چرخه انرژي در كشور است كه در زمينه هاي مختلف رخ نشان داده است.

 

وي گفت: متاسفانه توليد كننده توجهي به ميزان بالاي مصرف سوخت در هنگام توليد كالا ندارد و مصرف كنند نيز تنها سوالي كه در هنگام خريد يك خودرو نمي كند ميزان مصرف بنزين است.  سيف بي توجهي بيشتر به اين مسائل را نزديكتر شدن به بحران انرژي خواند و گفت: سالانه يارانه هاي فراواني به بخش هاي مختلف اعم از توليد كنندگان در بخش هاي كشاورزي و صنعتي و به ويژه خودروها  در قالب سوخت داده مي شود كه هزينه آنها در بخش هاي عمراني و رفاهي ديگر مي تواند بسياري از مشكلات مردم را حل كند.

کد خبر 376203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha