به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، دكتر شفيق امروز در دويست و پنجاه و نهمين جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران كه به رياست مهدي چمران برگزار شد ، ارتقاء افق هاي منطقه اي ، تغيير حريم مناسب و تثبيت حد و مرزي محدوده، حفاظت محيط زيست ، ايمن سازي مجدد شبكه هاي ارتباطي ، تثبيت سطوح اراضي مسكوني ، كنترل ميزان تراكم و استفاده از اراضي شهري جهت گسترش فضاهاي عمومي، بهسازي و نوسازي و بازسازي شهر تهران و به ويژه بافت هاي فرسوده را به اضافه ارتقاء كيفيت زيست شهري و حفاظت از ميراث طبيعي و تاريخي و توسعه فضاهاي عمومي و گردشگري و... را از مهم ترين اهداف اين طرح جامع عنوان كرد.
وي خاطرنشان كرد: تهران پايتخت خواهد بود و كنترل جمعيت ، ساماندهي اسكان جمعيت در شهرهاي جديد براي تثبيت 6/8 ميليون نفر جمعيت و جلوگيري از ساخت و ساز مسكوني غير مجاز در كاربري هاي نظامي باغات از جمله راهبردهاي اين طرح خواهد بود.
مشاور عالي طرح جامع و تفصيلي شهر تهران اعلام كرد: پالايش مراكز قديمي تهران و دشت هاي جنوب اين شهر و ممنوعيت گسترش سكونت و فعاليت در حريم شمالي و شرقي به اهتمام تثبيت عملكرد ارتفاعات شمالي و شرقي براي تفرج، گردشگري و حفاظت از آنها از مباني ايده هاي توسعه اين طرح خواهد بود.
شفيق در ادامه اين جلسه گفت: براي مراكز قديمي مركزي تهران 7 نقطه پيش بيني شده كه هر يك از آنها كاركرد خاصي دارند.
به گفته وي ، عملكرد محلي در 500 مركز با محوريت مسجد در محلات، 200 مركز با عملكرد ناحيه اي و 40 مركز با محور منطقه اي از رويكردهاي اين طرح جامع بوده و شبكه حركتي آن در صدد پيوند دادن آزاد راه ها و بزرگراه ها به يكديگر است و تكليف محدوده شهر در آن مشخص شده است.
مشاور عالي اين طرح همچنين با ذكر جزئيات بر روي نقشه پايتخت ، ابعاد تخصصي تر اين طرح را براي اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران مطرح ساخت كه طولاني شدن اين توضيحات جزئي موجب شد تا رسول خادم ، رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران خواهان خلاصه شدن اهداف مورد نظر اين طرح شود.
نظر شما