به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی ظهر شنبه در اولین نشست تخصصی پیشگیری از خودکشی که در سالن همایش سازمان مدیریت برنامهریزی برگزار شد اظهار داشت: خودکشی یکی از آسیب اجتماعی محسوب میشود و کسانی که دست به خودکشی میزنند دوران کودکی پرتنش داشته و یا دوران پرفشاری را پشت سر گذاشتهاند.
وی مهمترین عوامل در رفتار خودکشی را تعارضات خانوادگی و یکی از عوامل پیشگیری از خودکشی را عدم اطلاعرسانی از آمار خودکشی عنوان کرد و خودکشی سیزدهمین علت مگر در جهان وسومین علت مرگ در گروه سنی ۱۵ تا ۳۴ است و در ایران آمار خودکشی در مقایسه با بسیاری از کشورها بسیار اندک است که به مرز بحران رسیده است. .
به گفته وی جامعه شناسان خودکشی را تهدیدی برای جامعه میدانند که باعث ضربه عمیقی بر پیکر جامعه میشود و طبق آمار سازمان جهانی سالانه قریب یکمیلیون نفر در جهان براثر خودکشی فوت میکنند و به ازای هر ۳۰ ثانیه یک خودکشی رخ میدهد. .
یونسی خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۲۰ میلادی جهان شاهد یکمیلیون و ۳۰ هزار خودکشی خواهد بود که ایران بر اساس نرخ ارائهشده از سوی سازمان جهانی ۶ نفر درازای هر ۱۰ هزار نفر است.
وی بابیان اینکه خودکشی یکی از عوارض جوامع پیشرفته است گفت: نابسامانی، نابرابری اجتماعی، بحران اقتصادی، درگیری اجتماعی و...از علل خودکشی جوانان محسوب میشود ودرمان افسردگی یکی از راههای درمان خودکشی است.
نظر شما