۲۳ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۵۲

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان خبر داد:

پیش‌بینی ۶ میلیارد اعتبار عمرانی برای بخش فرهنگی و مذهبی همدان

پیش‌بینی ۶ میلیارد اعتبار عمرانی برای بخش فرهنگی و مذهبی همدان

همدان- رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان همدان بااشاره به تشکیل شورای فرهنگی محلات در ۴منطقه حاشیه‌ای همدان، گفت: امسال ۶ میلیارد تومان اعتبار عمرانی برای بخش فرهنگی مذهبی همدان پیش‌بینی‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ جواد حیدری راد ظهر سه‌شنبه در دومین جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی شهرستان همدان گفت: در ۴ منطقه «دیزج»، «شهرک فرهنگیان»، «خضر» و «کوی جنت» شورای فرهنگی محلات تشکیل‌شده است.

وی افزود: در سال ۹۵ از ۶۱ میلیارد تومان اعتبار عمرانی شهرستان همدان، ۶ میلیارد تومان برای بخش فرهنگی مذهبی پیش‌بینی‌شده است که نسبت به گذشته بی‌سابقه بوده است.

حجت‌الاسلام‌ جواد حیدری راد با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به شهر همدان افزود: ۷۰ درصد اعتبارات مصوب مربوط به شهرستان همدان بوده است که با پیگیری فرمانداری شهرستان و دستگاه‌های ذی‌ربط به نتیجه رسید.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان همدان با ابراز تأسف از به سرانجام نرسیدن پروژه «خانه‌های عالم» تأکید کرد: شوراهای فرهنگی محلات در روستاهای دارای روحانی به دبیری دهیاری‌ها تشکیل شده است.

حجت‌الاسلام‌ جواد حیدری راد افزود: وظایف این ستاد شناسایی روستاهای هدف، تعیین وظایف اعضا، تشکیل جلسات توجیهی، پیگیری مسائل مربوطه، تأمین اعتبار و نیز ارائه گزارش عملکرد به ستاد استانی است.

وی در ادامه با اشاره به هدف اصلی این ستاد که ایجاد اتحاد و انسجام در محلات است افزود: رصد مشکلات و معضلات بخش فرهنگی اجتماعی، استعدادیابی و جهت‌دهی به این استعدادها و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی اجتماعی ازجمله اهداف این طرح است.

حمید عبدلی بخشدار مرکزی همدان هم در این جلسه با اشاره به لزوم شناسایی مراسم، آئین‌ها و ورزش‌های بومی و محلی در روستاها افزود: توسعه بخش گردشگری در دستور کار این ستاد قرار دارد.

وی با اشاره به دو روستای «یکن آباد» و «امزاجرد» که ظرفیت‌های اشتغال‌زایی دارند افزود: شناسایی اشتغال روستایی و گردشگری در دستور کار شورای فرهنگی روستاها قرار دارد.

در این جلسه بخشدار بخش شراء هم با اشاره به توجه ویژه روستائیان به برنامه‌های مذهبی افزود: این آئین‌های مذهبی باید در بقاع متبرکه تداوم یابد.

ابراهیم مولایی نیا در توضیح آئین محلی «سرزه» که در روستای «هیزج» در کنار چشمه موجود در این روستا برگزار می‌شود، گفت: آئین «سرزه» در این روستا ازجمله آئین های بومی و محلی است که مردم برای شکرگزاری در آخرین روز اردیبهشت این مراسم را برگزار می‌کنند.

وی افزود: با توجه به اعتبار ۵۰ میلیون تومانی در نظر گرفته‌شده برای گسترش گردشگری در روستای هیزج که برای اولین بار در شهرستان قهاوند اتفاق افتاده است به دنبال ثبت این مراسم در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هستیم.

کد خبر 3768168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha