به گزارش خبر نگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینیان بعدازظهر چهارشنبه در سومین جشنواره ملی پسته ایران - دامغان به میزبانی تالار همایش های جمعیت هلال احمر این شهر، تشکیل کمیته میراث فرهنگی، صنعت و معدن و کشاورزی را از مهمترین دستاوردهای این جشنواره دانست و افزود: معرفی جاذبه های گردشگری با هدف جذب سر مایه گذار، جشن شکر گذاری، برگزاری کارگاه های آموزشی از مهمترین اهداف این جشنواره است.
وی با یادآوری اینکه دومین جشنواره ملی پسته ایران - دامغان در سال گذشته بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان هزینه در بر داشت، تصریح کرد: امسال با توجه نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی (اقدام و عمل) با اقدامات جهادی صورت گرفته این هزینه به ۱۰۰میلیون تومان کاهش یافت.
امام جمعه دامغان با معرفی ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان در بخش های مختلف اظهار داشت: دامغان به لحاظ گردشگری و تاریخی دارای پیشینه قابل توجهی است و وجود اماکن تاریخی شامل مسجد تاریخانه، آبشارها و مجموعه تفریحی و گردشگری چشمه علی از جمله این ظرفیت ها است.
حسینیان وجود پنج حوزه علمیه برادران و خواهران، ۱۰۰مدرسه، ۱۰۵ روحانی معمم و یک هزار طلبه را از دیگر ظرفیت های دامغان برشمرد و خاطرنشان کرد: ۲۲ امام جمعه در کشور، دو نماینده ولی فقیه در استان های سمنان و هرمزگان، ۵۳ مسجد فعال، ۶۳۰ شهید و ۱۶ هزار رزمنده را می توان از دیگر ظرفیت ها و پتانسیل این شهرستان نام برد.
وی محصول پسته را طلای سبز دامغان دانست وگفت: راه اندازی نمایشگاه مرتبط با کشاورزی در این جشنواره گامی به سوی معرفی توانمندی ها حوزه بخش کشاورزی منطقه است که باغداران و کشاورزان می توانند با استفاده از این ظرفیت ها از پتانسیل موجود در نمایشگاه استفاده کنند و با تکنولوژی روز حوزه بخش کشاورزی آشنا شوند.
نظر شما