به گزارش خبرنگار مهر، کریم حاجی زاده بعد از ظهر دوشنبه در جمع فعالان صنایع دستی و گردشگری اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر چهار هزار فعال صنایع دستی استان تحت پوشش بیمه هستند که از این تعداد دو هزار نفر در این دولت بیمه شده اند.
وی مجموع فعالان صنایع دستی این استان را حدود ۱۳ هزار نفر برشمرد و تاکید کرد که از این تعداد نیز سه هزار و ۷۰۰ نفر در طی سه سال اخیر و در دولت یازدهم وارد این بخش شدند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به تلاش برای تحت پوشش قرار دادن تمامی فعالان صنایع دستی منطقه یادآور شد: دولت حمایت ویژه ای از این بخش به عمل آورده و صورت تداوم این حمایت ها در آینده شاهد بیمه تمامی فعالان صنعت دست خواهیم بود.
وی با بیان اینکه سیاست اعطای تسهیلات از سوی مراکز اعتباری و بانکی سوق یافتن به طرح های بزرگ و لوکس است، متذکر شد: بویژه این سیاست را در بخش گردشگری به وضوح می توان دید، بنابراین باید طرح های گردشگری در استان نیز به این سمت سوق یابد.
حاجی زاده با بیان اینکه گردشگری اردبیل باید به سمت سرمایهگذاری در طرحهای لوکس و بزرگ هدایت شود، عنوان کرد: توسعه گردشگری امروز به مولفه های زیادی وابسته است که مهمترین آن ایجاد طرح های بزرگ و لوکس است.
وی این مهم را در بحث جذب گردشگران خارجی تاثیرگذار و اولین اولویت ها برشمرد و تاکید کرد که استان اردبیل برای ورود به پکیج های گردشگران خارجی باید برای ساخت طرح های لوکس و مراکز اقامتی بزرگ سرمایه گذاری کند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به نبود هتل ۵ ستاره در اردبیل یادآور شد: برای اقتصادی کردن گردشگری استان باید در بحث ایجاد و توسعه هتلینگ و ساخت هتل های پنج ستاره سرمایه گذاری صورت گیرد.
نظر شما