ايزد كرامت زاده در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر ، با بيان اين مطلب افزود : هم اكنون بخش دولتي در صنعت چاپ به رقيبي براي بخش خصوصي تبديل شده است و هر سازمان و ارگاني براي خود اقدام به واردات دستگاه هاي چاپ كرده است و بازار را از دست مردم خارج كرده است . در واقع يكي از دلايل عمده ورشكستگي صنعت چاپ رقابت چاپخانه هاي دولتي با بخش خصوصي است كه ديگر رمقي براي ان باقي نگذاشته است .
وي درادامه افزود : بخش دولتي به دليل اينكه چندان به سودآوربودن فكر نمي كند تعرفه هاي چاپي را بدون هيچ ضابطه اي كاهش مي دهد و با شكستن قميت ها همه بازار را قبضه كرده است و عملا ديگر سفارش چاپي براي چاپخانه هاي كوچك و يا واحدهاي غير دولتي كه مجبور به جبران هزينه هاي خود هستند باقي نمانده است .
مدير ليتوگرافي افرنگ نور در ادامه تصريح كرد : در سه دهه قبل تنها يك چاپخانه دولتي تحت مالكيت بانك ملي در كشور وجود داشت كه آن را هم براي چاپ اسكناس از آلمان و ايالات متحده وارد كرده بودند و در ايامي كه اسكناس چاپ نمي كرد كارچاپ كتابهاي درسي و يا سفارش هاي ديگر را قبول مي كرد و اصلا فعاليت آن با ديگر شاغلين بخش خصوصي در اين عرصه تعارضي نداشت .
ايزد كرامت زاده يادآور شد : در دو دهه اخير هر دستگاه و سازماني با ارز دولتي كه در اختيار دارد اقدام به خريد و واردات ماشين آلات چاپ بدون پرداخت تعرفه گمركي كرده است و با اين كار ضربه مهلكي به بدنه صنعت چاپ در بخش خصوصي وارد كرده است .
اين مديرچاپخانه خاطرنشان كرد : فلان سازمان دولتي و يا وزارتخانه اي كه وظيفه تعريف شده اي دارد كه نبايد وارد فعاليت هاي اقتصادي شود و عرصه را در اين زمينه تنگ كند . دولت بر اساس برنامه پنج ساله سوم بايد از تصدي خود در بخش هاي مختلف بكاهد و تنها به امور حكومتي بپردازد كه اگر اين مهم اتفاق بيافتد اقتصاد كشور هم رونق خواهد گرفت .
نظر شما