۲ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۱

امام جمعه ابرکوه:

راهکار اجرای اقتصاد مقاومتی دوری از ولخرجی در ادارات دولتی است

راهکار اجرای اقتصاد مقاومتی دوری از ولخرجی در ادارات دولتی است

یزد ـ امام جمعه ابرکوه گفت: اصلی ترین راهکار اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی در کشور پرهیز از ولخرجی در دستگاه های دولتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی در خطبه های امروز نمازجمعه ابرکوه با تأکید بر جلوگیری از اسراف در کشور اظهار داشت: اقدام و عمل در بخش اقتصاد مقاومتی هم ملازماتی دارد که مهمترین آن پرهیز از اسراف و ولخرجی و هزینه های گراف توسط دولت و ملت است.

وی افزود: زمانی که به تبیین مفهوم اسراف می پردازیم باید بدانیم که این گناه تنها توسط مردم در زندگی های شخصی صورت نمی گیرد بلکه در بخش دولتی نیز مظاهر و مصادیق اسراف، بسیار یافت می شود و به طور کلی، هر دستگاهی که در جمهوری اسلامی خرج های بیهوده و زیاده روی غیر ضروری در هزینه ها داشته باشد از مصادیق بارز عینی اسراف تلقی می شود و هر مسئولی به تناسب دستگاه اجرایی خود باید پاسخگو باشد و اگر اسراف و پر خرجی در بخش های کلان و وزارتی باشد،  مقامات بالای دولت مسئولند و اگر در بخشهای کوچک و استانی و شهرستانی انجام شود، مسئولان رده میانی و پائین دولت مسئول هستند.

حسینی گفت: به هرحال، هر کس صورت هزینه خرج های غیر ضروری و ولخرجی از بیت المال را امضا کند در هر مقامی که باشد نزد خدای متعال مسئول است و باید جوابگو باشد.

وی ادامه داد: گاهی سفرهای مقامات با هزینه های چند میلیاردی با صورت هزینه های تأمل برانگیز و تحمیل هزینه بر بیت المال انجام می شود که نمود بارز اسراف در بخش دولتی است.

خطیب جمعه ابرکوه ادامه داد: گرچه اصل این سفرها خیلی خوب است اما هزینه های سنگین غیر ضروری مشکل ساز است، وقتی اجلاس بین المللی بانوان برگزار می شود و یک یا چند خانم توانمند می توانند پیام رسان جمهوری اسلامی در آن اجلاس باشند، مشاهده می کنیم که بیش از ۱۰۰ زن را با حق مأموریت به این سفرهای پیک نیکی می فرستند و سئوال این است که این اقدام چه تناسبی با اقتصاد مقاومتی دارد؟

وی ابراز داشت: بزرگترین راهکار توفیقی دولت در بخش اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی این است که دستگاه‌های نظارتی وظیفه شناسی و از ولخرجی ها در دولت جلوگیری کنند.

حسینی اضافه کرد: تحمیل هزینه های گزاف بر بیت المال، مأموریت ها و سفرهای دسته جمعی خارجی، برگزاری همایش های پرهزینه، هدایا، کارانه ها، پاداش ها و اضافه کاری های قپانی و سفرهای پروازی روزانه، همه نمونه بارز اسراف در دولت است که متأسفانه با بی مبالاتی ها از دولت های گذشته تاکنون صورتی معمولی و متعارف به خود گرفته و تا از این رویه های غلط جلوگیری نشود، اقدام و عمل در تحقق اقتصاد مقاومتی شعاری بیش نخواهد بود.

وی با بیان اینکه رعایت اعتدال و اقتصاد و میانه روی در زندگی شرط اول در کسب و ربودن گوی توفیق است، اظهار داشت: در زندگی شخصی نیز  همه باید ملتزم به اقتصاد و میانه روی در خرج کردن و هزینه های زندگی باشیم و اگر قبح و زشتی اسراف به عنوان یک معصیت خداوند و گناه از چشم انسان ریخته شد، برایش عادی می شود.

حسینی با اشاره به سخنان شهید دستغیب در زمینه اسراف ابراز داشت: اسراف آثار زیانبار اجتماعی دارد و چون خروجی آن ضربه به منافع عمومی و مصالح اجتماعی است، شرع مقدس آن را حرام کرده است.

گرامیداشت هفته دفاع مقدس و پرداختن به سخنان رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بخش های دیگری از سخنان خطیب جمعه ابرکوه را تشکیل می‌داد.

کد خبر 3776571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha