۳ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱

مدیر مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر:

بهنام محمدی‌های امروز با علم و تفکر افتخارآفرینی کنند

بهنام محمدی‌های امروز با علم و تفکر افتخارآفرینی کنند

خرمشهر ـ مدیر مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر از نوجوانان امروز خواست؛ با الگوپذیری از بهنام محمدی‌ نوجوانان حماسه آفرین دوران مقاومت خرمشهر، با تفکر و علم و برنامه ریزی خود افتخارآفرین باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ثامر چنعانی پیش از ظهر امروز شنبه در آیین نواختن زنگ مهر انقلاب و سرشماری نفوس و مسکن در هنرستان پسرانه شهدای خرمشهر اظهار کرد: امروز جبهه ها عوض شده و دشمن برنامه ریزی کرده تا نوجوانان ما را تغییر دهد.

وی اضافه کرد: نوجوانان و دانش آموزان باید با الگو گرفتن از نوجوانان دوران دفاع مقدس از جمله «بهنام محمدی» نوجوان ۱۲ ساله خرمشهری دوران مقاومت خرمشهر با توطئه های دشمنان مقابله کنند.

مدیر مرکز فرهنگی دفاع مقدس خرمشهر ادامه داد: همانگونه که موفق به وادار کردن استکبار به تسلیم شدیم، می توان در هجمه های فرهنگی نیز آن را به زانو درآورد.

چنعانی با بیان اینکه خرمشهر دانش آموزان زیادی را تقدیم انقلاب و آرمان های انقلاب کرده است، به خلق حماسه ۳۵ روز مقاومت پس از آغاز جنگ تحمیلی توسط مردم خرمشهر اشاره کرد و افزود: پدران شما در برابر ۵۵ کشور ایستادگی کردند و سه روز وعده داده شده توسط صدام را به مقاومتی ۳۵ روزه تبدیل کردند.

وی در پایان، بر توانمندی نوجوانان نسل جدید تاکید کرد و گفت: شما میراث داران این حماسه آفرینان هستید که تاریخ بار دیگر از شما انتظار خلق حماسه های ماندگار را دارد.

کد خبر 3777131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha