۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۸

از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛

راهبردهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی تبیین شد

راهبردهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی تبیین شد

بجنورد- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم ایجاد تغییرات رفتاری و ساختاری به‌منظور تحقق اقتصاد مقاومتی، راهبردهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی را در خراسان شمالی تبیین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی ظهر پنج‌شنبه به‌عنوان جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی در جلسه این ستاد که در محل سالن اجتماعات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: ابزارهای مهمی برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی در استان وجود دارد که باید به‌عنوان هدف به آن‌ها توجه شود.

وی اولویت‌بندی پروژه‌ها، سرعت دادن به پروژه‌های موجود، رفع موانع تولید و پیگیری استانی، یافتن ظرفیت‌های جدید در بخش‌های مختلف ازجمله کشاورزی، گردشگری، معدن، ICT، توجه به برنامه‌های خاص استانی به‌منظور بهبود در وضعیت مردم، کاهش نرخ بیکاری استان به‌خصوص در بین جوانان، افزایش سهم استان از gdp در بخش کشاورزی، جذب سرمایه و منابع جدید ارزان‌قیمت و مقرون‌به‌صرفه کردن پروژه‌های نیمه‌تمام به‌منظور جذب متقاضی از بخش خصوصی را ازجمله راهبردهای دستیابی به اقتصاد مقاومتی در استان برشمرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه اگر این اهداف کلی، دنبال و محقق شود، مسائل استان نیز متحول می‌شود، عنوان کرد: بزرگ‌ترین کار برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی، ساختار سازی و تغییر در نهادهای رفتاری و تسهیل امور مرتبط با اقتصاد مقاومتی است.

کانون تحول و روحیه هماهنگی باید در استان شکل بگیرد

مقام عالی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی لازمه رسیدن به اقتصاد مقاومتی را ایجاد بسیاری از تغییرات دانست و گفت: شکل‌گیری کانون تحول و حرکت و روحیه هماهنگی در استان، نخستین گام در این مسیر است.

ربیعی تصریح کرد: نخستین درخواست شکل‌گیری این کانون تحول است، چراکه فعالان اقتصادی در بخش‌های تعاونی و خصوصی با مدیران دستگاه‌ها به‌عنوان محور اصلی در تحقق اقتصاد مقاومتی، باید هماهنگ شوند تا با ترکیب این بخش‌ها، راه‌های رسیدن به اقتصاد مقاومتی هدف‌گذاری شود.

وی کنار گذاشتن رفتارهای بخشی، ایجاد کانون تفکر، داشتن روحیه پیگیری و دوری از تعصبات شهرستانی و... را از ضروریات رسیدن به اقتصاد مقاومتی در استان برشمرد.

ربیعی با اشاره به موضوع توافق برجام، تعامل مناسب با جهان را پیش‌شرط تغییر در وضعیت اقتصادی کشور دانست و عنوان کرد: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید سرمایه داخل کشور و صادرات نیز افزایش پیدا کند.

تحقق اقتصاد مقاومتی در سایه عقلانیت و سخت‌کوشی است

جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خراسان شمالی با تأکید بر انجام کار بیشتر همراه با تلاش مضاعف، گفت: فرصت‌ها کم است، به همین منظور باید بهترین کار را در زمان مناسب خود انجام دهیم تا به موفقیت برسیم.

ربیعی بابیان اینکه اگر طی پنج یا ۱۰ سال آینده، نتوانیم رتبه‌های خود در بخش‌های مختلف را بهبود ببخشیم، آن‌چنان عقب خواهیم ماند که شاید نتوان جبران کرد، چراکه دنیا هرلحظه در حال تغییر و تحول است و ثانیه‌ای بازنمی‌ایستد.

وی با اشاره به اینکه مسیر تغییر و تحول در هر کشوری و نسخه اقتصادی کشور برای نجات، اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: بنابراین باید در سایه سخت‌کوشی و ایجاد تغییرات نهادی در کارها، فعالیت‌های خود را در راستای اقتصاد مقاومتی انجام دهیم.

وی بیان داشت: در دولت تدبیر و امید امنیت اقتصادی پیش‌بینی شد، چراکه تصمیمات بی‌ثبات در این حوزه انجام نگرفت و حرکت بر اساس اصلاحات ساختاری انجام شد.

ربیعی با اشاره به افزایش مصرف برق صنعتی در استان و کشور گفت: این علائم نشان‌دهنده بهبود در شاخص‌ها است و نوید می‌دهد که امسال، سال شکوفایی دولت است.

لزوم ایجاد تغییرات ساختاری و رفتاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اولین شرط تحقق اقتصاد مقاومتی را تغییرات رفتاری و ساختاری عنوان کرد.

ربیعی بابیان اینکه اضافه کردن منابع و تسهیلات جدید در مرحله دوم است، افزود: باید در این راستا بر جنبه‌های جدیدی تمرکز کنیم تا بتوانیم در اقتصاد مقاومتی نتیجه بگیریم.

وی با تأکید بر اینکه اگر کاری که تاکنون انجام می‌شد را ادامه دهیم، به معنای اقتصاد مقاومتی نیست، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی، پشت پا زدن به سنت‌های گذشته است و مجوز تأسیس بانک و یا وام، نمی‌تواند اهداف ما را در این خصوص تأمین کند.

کد خبر 3782528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha