به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انتقال گاز، حمید خدری بر اینکه اجرای موفقیتآمیز این پروژه تخصصی بیانگر قدرت عمل، انجام کارهای بزرگ سیستمی و فرا منطقهای، آمادگی و توانمندی کارشناسان شرکت انتقال گاز ایران است، گفت: کار سیستمی و تیمی موجب شد که این عملیات پیچیده و کاملاً فنی را با وجود فشار عملیاتی بر روی خط لوله ششم سراسری با موفقیت و حداقل زمان ممکن به اتمام برسد.
وی بابیان اینکه این عملیات پس از بازدیدهای کارشناسی، ارائه راهکارهای فنی و نیز صدور مجوزهای لازم از سوی امور هماهنگی و نظارت بر انتقال گاز شرکت ملی گاز ایران اجرایی شد، افزود: این پروژه با بهرهگیری از دستگاههای تپ (انشعاب گیری گرم) که مختص لولههایی با قطر ۶ الی ۸ اینچ است، عملیاتی شد.
خدری با اشاره به اینکه خط لوله قدیمی ۲۰ اینچ کنگان به دیّر به دلیل فرسودگی در حال جمعآوری است، افزود: با انجام این عملیات علاوه بر بالا بردن قابلیت اطمینان گازرسانی به شهرهای کنگان، دیّر و سیراف (واقع در استان بوشهر)، زیرساختهای لازم برای تأمین گاز به مناطق جنوبی و همچنین سایر صنایع کشور گام بلندی برداشته شد.
وی خاطرنشان کرد: در این عملیات انشعابگیری که با همکاری گروههای عملیاتی در مناطق ۳،۵و۸ انجام رسید، تمامی استانداردهای لازم در نظر گرفته شد.
سرپرست منطقه ۱۰ عملیات انتقال گاز از دیگر مزایای این طرح را فراهم شدن شرایط بسیار مناسب طرح رابط پارس یک و دو که همواره از عمده اهداف موردنظر شرکت ملی گاز ایران است، ذکر کرد.
خدری بیان داشت: این عملیات در محدوده کیلومترهای ۸۲ ،۷۲ ، ۵۲ و ۳۷ خط لوله ششم سراسری انتقال گاز در روز جمعه دوم مهرماه سال جاری به مدت ۲۴ ساعت و با رعایت تمامی موارد ایمنی انجام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، عملیات انشعابگیری گرم از خطوط لوله جریانی نفت و گاز بدون قطع جریان سیال اطلاق میشود که بهکارگیری آن تأثیر مهمی در استمرار تولید دارد.
نظر شما