علیرضا رفیعی پور در گفتگو با مهر با بیان اینکه ورود اینگونه دامها خطر و تهدید جدی در راستای سلامت دامهای استان است، اظهارکرد: دام قاچاق مسبب بسیاری از بیماری های کشنده و خطرناک مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میشود که در نهایت تهدیدی برای جامعه انسانی است.
وی اظهار داشت: با همکاری نیروی انتظامی و فعالیت های قرنطینه ای دامپزشکی، استان به لحاظ پیشگیری از ورود دام های غیر بومی در شرایط خوبی قرار دارد که کاهش چشمگیر پرونده های تخلف در این حوزه موید این موضوع است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی پرونده های تخلف طی ۶ ماهه امسال را ۱۰ مورد عنوان کرد و ادامه داد: طی مدت مشابه در سال گذشته ۳۷ پرونده تشکیل شده است.
رفیعی پور عنوان کرد: دامپزشکی با همکاری نیروی انتظامی طی امسال یکهزار و ۴۶۶ راس دام بومی و غیر بومی که خارج از ضوابط بهداشتی قرنطینه ای دامپزشکی حمل و نقل میشدند را توقیف کرده است.
کمبود اعتبار و درخواست های زیاد انتقالی کارکنان دامپزشکی
وی در ادامه با اشاره به تنگناها و مشکلات دامپزشکی استان بیان کرد: کمبود اعتبارات تخصیص یافته از مشکلاتی استان که دامپزشکی آن با دست به گریبان است.
رفیعی پور عنوان کرد: میزان دریافتی همکاران نسبت به هم رده های خود در استانهای برخوردار،به میزان قابل توجهی کمتر است و این موضوع تحمل خدمت در این استان محروم را دوچندان سخت تر کرده است.
وی تصریح کرد: این مهم موجب شده لیست درخواست انتقال به سایر استانها روز به روز عریض و طویل تر شود.
به گفته وی با این روال خراسان جنوبی تا سالیان سال محل کسب تجربه نیروهای متخصص بوده و بازدهی این تجربه در سایر استانها خواهد بود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی عنوان کرد: اخذ و تخصیص بهینه اعتبارات توسط دستگاه های ذیربط مانند سازمان مدیریت استان و استانداری میتواند روند را تغییر داده و به گونه ای شود تا بسیاری از متخصصان سایر استانها نیز برای خدمت و اشتغال دائم به این استان سرازیر شوند.
نظر شما