۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۷:۳۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

نباید در تکواندو به دنبال مقصر باشیم

نباید در تکواندو به دنبال مقصر باشیم

رئیس سابق هیات تکواندو اصفهان گفت: در نتایجی که تیم ملی بدست آورد فدراسیون مقصر است و نباید دنبال مقصران دیگر گشت.

مصطفی رئیسی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر گفت: شکست تکواندو در المپیک شوک بزرگی به این رشته و حتی ورزش کشور بود و متاسفانه رئیس فدراسیون نقش خود را در این نتیجه انکار کرده است. پولادگر این واقعیت را قبول نداشته و به دنبال بررسی این شکست است. 

وی افزود: نتایجی که در ریو رقم خورد، کاری نبوده که یک شبه رقم خورده و اتفاقی تلقی شود که بتوان با چند عذرخواهی از مردم پرونده را برای همیشه بست. هستند فرادی که تقصیرها را برعهده گرفته و با تحلیل های خود بخواهند با گذر زمان بار روانی این شکست را از عهده رئیس فدراسیون خارج کنند ولی مردم ایران و خانواده تکواندو فهیم تر از آن هستند و می دانند وقتی بعد از هدر دادن میلیاردها ریال، سندورم فرسودگی را عامل شکست بیان می کنند ، هدف آقایان چیست!

با سکوت خود فرافکنی می کنند
رئیس پیشین هیات تکواندو استان اصفهان ادامه داد: بسیاری از کارشناسان و قهرمانان تکواندو  مسائل مختلفی را بعد از بازگشت تیم از ریو عنوان کرده اند که حتی به برخی موارد تاکنون اشاره نشده، ولی نکته اصلی اینجاست که آقایان پس از کسب این نتیجه نه تنها شهامت مواجه با منتقدین را نداشتند بلکه با سکوت معنی دار خود قصد فرافکنی و کم رنگ جلوه دادن این اتفاق را دارند. 

مشکل اصلی نوع تفکرات پولادگر است
رئیسی نوع تفکرات سیدمحمد پولادگر را ریشه اصلی تمام مشکلات تکواندو عنوان کرد و اظهار داشت: ایشان نسبت به مجموعه تکواندو نزدیک به ۱۵ ساله ریاست دارند و در تمام این سالها نظرات مخالفان را قبول نکرده و آنها را منصف نمی داند. کسانی که به شیوه مدیریت ایشان اشکال و یا انتقادی داشته باشد با القابی چون سیاه نما ، معاند و مزدور مورد عنایت قرار می‌گیرند!

این کارشناس تکواندو در بخش دیگری از سخنان خود گفت: نگاه از بالا به پایین  نسبت به تمام سطوح مدیریتی در فدراسیون و هیئت های استانی، کم تحملی ایشان نسبت به مقوله نقد پذیری در کنار تاثیرپذیری از سخنان دیگران مهمترین مشخصه های رئیس فدراسیون است. وی هیچ کسی را دلسوزتر از خود در تکواندو ایران قبول ندارد و همین موضوع شروع نقطه آسیب پذیری است.

ذوالقدر تنها فرد مورد اعتماد است
رئیس پیشین هیات تکواندو اصفهان افزود: همه اهالی تکواندو می دانند که تنها فرد مورد اعتماد آقای پولادگر در بخش فنی در تمام این سالها استاد ذوالقدر بوده و هست. کسی در توانمند بودن آقای ذوالقدر شک نداره، ولی واقعا برای من جای سوال و تعجب است که بعد از مدتها سکوت ایشان با ارائه فرمول سندرم فرسودگی می خواهند تمام تقصیرها را این بار متوجه فدراسیون جهانی نمایند!

سندروم فرسودگی حرف جدیدی نیست!
رئیسی در خصوص واژه «سندروم فرسودگی» گفت: این مسئله حرف جدیدی نیست که بعد از مسابقات و با تحقیقات استاد ذوالقدر کشف شدنی باشد! همه کارشناسان فنی و اهالی فدراسیون از این شیوه کسب امتیاز در چهارسال گذشته انتقاد می‌کردند. این درست که نمی توانستیم در مورد این تصمیم، با فدراسیون جهانی مبارزه کنیم و از انجام آن خود داری کنیم ولی می توانستیم عطش بیهوده برای کسب رنکینگ اول دنیا رو نداشته باشیم. از استاد ذوالقدر با آن همه تجربه، سفر و برنامه ریزی در تمام این سالها این نوع تحلیل بعید بود. در این شرایط تکلیف میلیاردها تومان پول بیت المال که هزینه سفرها و پاداش های تیم ملی شد چه می شود؟ کجا رفت تجربه مدیریت چندین ساله در تکواندو بخصوص در راس تیم ملی!

دنبال مقصر نباشید
رئیس پیشین هیات تکواندو استان اصفهان ادامه داد: از آقایان مسئول در فدراسیون تکواندو می خواهم که ژست آدمهای معقول و مردمی را نگیرند. قرار نیست با اعتراف و عذرخواهی آن هم بعد از نزدیک به ۱۵ سال حضور در جایگاه اول تصمیم گیری در این رشته و صرف میلیاردها تومان هزینه و سفر و از همه مهمتر این همه تجربه، خیلی راحت به خود اجازه دهند در مورد اشتباه خود، برای دیگران تصمیم های تنبیهی و مدیریتی بگیرند و دست به تغییرات اساسی بزنند!

کد خبر 3783762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سیدحسین عباسب ۱۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
      0 0
      تحلیل درست وبجایی ارائه داده اند.ازمشخصه های رییس فدراسیون که جاداشت اشاره شود کینه توز بودن است.