مدير طرح سامانبخشي كتابهاي كمك آموزشي وزارت آموزش وپرورش در گفتگو با خبرنگار مهر درباره كيفيت وسايل كمك آموزشي و معيارهاي انتخاب محتواي آنها ضمن انتقاد از اين مجموعه توليدات گفت : توليد اين نوع وسايل و به ويژه كتاب هاي كمك آموزشي يكطرفه و بدون شناسايي مخاطبان انجام مي شود.
"سيد امير رون" روند توليد اين نوع محصولات را يكطرفه عنوان كرد و گفت : نيازسنجي و مخاطب شناسي در اين باره به شكل بسيار جزئي انجام و تنوع مخاطب در آن به فراموشي سپرده مي شود.
كارشناس ارشد تحقيقات آموزشي نياز سنجي را از حلقه هاي مفقود وسايل كمك آموزشي دانست و گفت : رشته هاي مرزيندي شده در علوم پايه هنوز به شكل رشته هاي جداگانه است در حالي كه در كشورهاي پيشرفته دنيا تجهزات و وسايل كمك آموزشي ابتدا به صورت ميان رشته و مقدماتي و پس از آن به حالت رشته هاي مجزاي علوم پايه اي دنبال مي شود.
"رون" در تشريح مشكلات كيفي اين نوع كتاب ها به مناسب نبودن قالب هاي اين نوع وسايل مكتوب،غير مكتوب و ديداري و نوشتاري اشاره كرد و افزود : خواست هاي كاذب مخاطب نمي تواند در زمينه طراحي اين نوع وسايل ملاك باشد و بايد با در نظر گرفتن سطح علمي، شناخت و مهارت و... به تهيه و تدوين اين نوع وسايل پرداخت.
نظر شما