به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی، قائم مقام وزیر کشور در نشست معاونین سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداران سراسر کشور که صبح امروز در تالار پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه حوزه سیاسی و امنیتی در استانداری ها یک حوزه فعال، جدی و اثرگذار است، اظهار کرد: اگر ما مباحث امنیتی و اجتماعی را مباحث مهمی بدانیم و از آن طرف به اهمیت سیاست داخلی پی برده باشیم، اهمیت معاونت سیاسی برای ما بیشتر مشخص می شود.
وی افزود: توقعی که از این حوزه داریم این است که سیاست های دولت را در مباحث اجتماعی، سیاسی و امنیتی در استان ها سامان بدهد. این حوزه در انتخاب بخشداران و فرمانداران بسیار حائز اهمیت است و توقعی که دولت و وزارت کشور از حوزه سیاسی و اجتماعی دارد بسیار بالا است.
مقیمی تاکید کرد: دولت برای پیشبرد اهداف خود و تحقق وعده هایی که داده است و مطالباتی که مردم دارند به حوزه های سیاسی، امنیتی و اجتماعی نیاز دارد؛ چراکه این حوزه بیشترین نقش را در این موضوع عهده دار است.
قائم مقام وزیر کشور تصریح کرد: جریانات سیاسی و اجتماعی در استان ها بعد از هر تغییر و تحولی توقع دارند حوزه معاونت سیاسی ساماندهی در امور مدیریتی آن منطقه ایفا کند تا مدیران همسو با دولت، پاکدست، اثرگذار و خدمت گذار به روی کار بیایند.
وی با اشاره به اولویت های استانداران در سراسر کشور گفت: وزیر کشور ۴ تا ۵ اولویت را در ابتدای سال برای استانداران تعیین کرد که امروز باید این اولویت ها اجرایی تر شود.
افزود: در شرایط سال ۹۵ باید به موضوعاتی همچون مسائل امنیتی استان ها بیشتر توجه کنیم امروز در اطراف ما از جمله عراق، پاکستان، افغانستان و حوزه خلیج فارس اتفاقات مختلفی در حال وقوع است و وضعیت امنیتی این کشورها شرایط را برای ما جدی تر می کند تا بیشتر به مسائل امنیتی بپردازیم.
قائم مقام وزیر کشور خطاب به معاونین سیاسی و امنیتی استانداران گفت: جلسات شورای تامین را منظم برگزار کنید و همه مسائلی که رنگ و بوی ا منیتی دارد را تحت رصد قرار دهید.
وی با بیان اینکه اولویت دوم استانداران کشور مسائل اجتماعی است، خاطرنشان کرد: باید در استان ها اقدامات موثری برای کم کردن آسیب های اجتماعی به عمل بیاید؛ چراکه ما هر شش ماه یکبار باید گزارشی را در این خصوص به مقام معظم رهبری ارائه بدهیم.
مقیمی با بیان اینکه برای کنترل آسیب های اجتماعی باید جدی تر به این موضوع نگاه کنیم، گفت: مشکلاتی که ما داریم از جمله بحث مواد مخدر، طلاق، فقر، مشکلات اخلاقی و حاشیه نشینی جدی است. بنابراین باید نیروها را بسیج کنیم تا اقدامات موثری در استان ها انجام شود.
قائم مقام وزیر کشور ادامه داد: باید آثار این اقدامات را در استان ها ببینیم امروز مسائل و دغدغه های اجتماعی در دیدگاه همه مسئولین کشور یکی است.
وی مسائل اقتصادی را اولویت سوم استانداری ها دانست و گفت: باید در بعد معیشت مردم و حل مشکلات جاری اقتصادی و راهاندازی واحدهای تولیدی، اشتغال خانگی، صنعت و کشاورزی قدم های بزرگی را در استان ها برداریم و در هنگام انتخاب فرمانداران باید به آنها یادآوری کنیم که علاوه بر مسائل امنیتی و سیاسی، به مسائل اقتصادی نیز توجه کنند.
مقیمی با بیان اینکه امروز زمینه های زیادی برای کارهای اقتصادی در استان ها به خصوص در عرصه کشاورزی وجود دارد، گفت: باید با فرمانداران در مورد کلیت مسائل اقتصادی صحبت و به آنها یادآوری شود که معیشت مردم مهم است.
قائم مقام وزیر کشور نباید نقش مردم را در حل برخی مشکلات اقتصادی و کاهش تورم نادیده بگیریم. مردم با امید به دولت تدبیر و امید رأی دادند بنابراین تکلیف ما این است که در قالب تکریم ارباب رجوع، حل مشکلات و خدمتگزاری از مردم تشکر کنیم.
وی تاکید کرد: فعالیت هایی که باعث نارضایتی در استان ها می شود را باید حذف و با آنها برخورد کنیم. قرار شد دفتری را در فرمانداری ها تاسیس کنیم و اگر مردم مشکلات اداری داشتند به آن دفتر با مسئولیت مستقیم فرمانداران مراجعه کنند.
مقیمی اولویت چهارم استانداری های سراسر کشور را موضوع انتخابات دانست و گفت: باید خود را برای انتخابات سال آینده آماده کنیم هر وقت انتخابات آغاز شود، به صورت طبیعی حرف و حدیث های بسیاری مطرح می شود باید با سایر قوا، تعامل بیشتری داشته باشیم و نباید به اظهارنظرهای اختلاف انگیز میدان دهیم. باید شرایطی را فراهم کنیم که مردم برای حضور پای صندوق های رای آماده تر شوند.
قائم مقام وزیر کشور تصریح کرد: باید عملکردهای دولت را بیان کنیم و جاهایی به ما نقد وارد است، عملکرد خود را اصلاح کنیم. نشاط سیاسی را که سال گذشته در انتخابات مجلس ایجاد شد، امسال هم باید ایجاد شود و فعالین سیاسی چه موافق و چه مخالف دولت باید بتوانند در چارچوب قانون فعالیت خودشان را داشته باشند.
وی با بیان اینکه اصل حق الناس بودن مردم و همچنین بی طرفی ما در برگزاری انتخابات سال ۹۶ باید مدنظر باشد، گف: اگر به این مسائل توجه کنیم حضور مردم پای صندوق های رای بیشتر می شود.
مقیمی خطاب به معاونین سیاسی استانداران گفت: باید از نخبگان دعوت کنید تا در رابطه با اهمیت انتخابات صحبت کنند و از ماه آذر و دی به بعد باید این مهم را پیگیری و دانشگاه ها را در این مسئله بیشتر فعال کنید.
قائم مقام وزیر کشور در پایان با اشاره به ضرورت حفظ مدیران استانی افزود: باید از انجام مسائل و اقداماتی که مدیران ما را تضعیف می کند، پرهیز کنیم.
نظر شما