دكتر هوشنگي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : با وجود اينكه سيستم ارجاع هنوز در كشور جايگاه خود را پيدا نكرده است ، در روستاها به اجرا گذاشته شده در حالي كه بايد اين سيستم از يك سطح بالاتر در كشور كه از نظر فرهنگي آگاهي لازم را داشتند ، شروع مي شد.
وي اظهار داشت : در سيستم ارجاع يك فرد روستايي پس از مراجعه به خانه بهداشت روستا به مركز بهداشت و از آنجا به مراكز بالاتري همچون بيمارستانها ارجاع داده مي شود كه با توجه به عدم آشنايي روستاييان به سيستم ارجاع اجراي اين سيستم در روستاها منطقي نيست .
هوشنگي با اشاره به اينكه بيمه روستايي يك بيمه ناقص است ، ادامه داد : مراجعه بسيار روستاييان به بخش سرپايي از يك طرف و عدم امكانات در اين بخش باعث شده تا روستاييان در اين بخش سرويس درماني مناسبي را دريافت نكنند.
وي تاكيد كرد : با وجود اينكه هزينه هاي درماني در بخش سرپايي پايين است ، اما مراجعه روستاييان به بخش سرپايي بيشتر از بخش بستري است و همچنين نبود امكانات و تجهيزات درماني مي طلبد تا اعتبارات ويژه اي از طريق سازمان به بخش سرپايي در روستاها اختصاص يابد تا بتوانيم سطح ارائه و دسترسي به خدمات را در روستاها ارتقا بخشيم.
نظر شما