به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ نصیری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران طی سخنانی با بیان اینکه ارائه آموزش های فنی و حرفه ای هزینه بر است اظهار داشت: گاهی اوقات این هزینه ها در رشته های مهارتی بیش از سه برابر می شود.
وی با تاکید بر اینکه در رشته های مهارتی هزینه ها برای ارائه آموزش ها و همچنین مواد مصرفی در کارگاهها بسیار بالا است عنوان کرد: این در حالیست که اعتبارات فنی و حرفه ای لرستان محدود است.
معاون اداری و پشتیبانی اداره کل فنی و حرفه ای لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه عمده اعتبارات این اداره کل ملی است گفت: از محل اعتبارات استانی رقم قابل توجهی به فنی و حرفه ای پرداخت نمی شود.
نصیری با بیان اینکه ۷۰ درصد اعتبارات فنی و حرفه ای لرستان صرف آموزش و خرید مواد مصرفی کارگاههای آموزشی می شود عنوان کرد: حدود ۳۰ درصد نیز در حوزه های جاری و پشتیبانی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی از فعالیت ۱۶ مرکز آموزشی فنی و حرفه ای و همچنین ۱۲۰ کارگاه آموزشی در استان لرستان خبر داد و گفت: بالای ۸۰ درصد این کارگاههای آموزشی به صورت تخصصی فعالیت می کنند و مواد مصرفی مورد استفاده در آنها نیز گران قیمت است.
نظر شما