۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۹

ایگور پراهیچ در گفتگو با مهر:

بازی سختی برابر ذوب‌آهن داریم/ بازیکنان نفت محکوم به برد هستند

بازی سختی برابر ذوب‌آهن داریم/ بازیکنان نفت محکوم به برد هستند

مدافع تیم فوتبال نفت تهران گفت: بازی سختی برابر ذوب‌آهن داریم و با توجه به شرایط جدول محکوم به پیروزی در این بازی حساس هستیم.

ایگور پراهیچ در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بازی تیم فوتبال نفت برابر ذوب‌آهن از هفته نهم لیگ برتر که عصر روز پنجشنبه در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود گفت: ذوب‌آهن از بهترین باشگاه های ایران است و بازی سختی برابر این تیم داریم. در هفته جاری تمرینات خوبی را انجام دادیم و کاملا برای این بازی آماده هستیم.

مدافع تیم فوتبال نفت تهران با اشاره به شرایط این تیم در جدول افزود: در حال حاضر اختلاف میان تیم‌ها خیلی کم است و با یک پیروزی تیمی به بالای جدول می‌رود و با یک شکست هم تیمی چندین رده سقوط می‌کند. با توجه به این شرایط ما برابر تیم خوب ذوب‌آهن محکوم به پیروزی هستیم.

پراهیچ در رابطه با طلبش از باشگاه پدیده مشهد نیز گفت: تمرکز من روی نفت و بازی با ذوب‌آهن است و نمی‌خواهم که در این مورد صحبت کنم مدیر برنامه های من پیگیر این موضوع است.

کد خبر 3800387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha