۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست:

مولفه مهم حکمرانی توجه به بهبود کیفیت زندگی است

مولفه مهم حکمرانی توجه به بهبود کیفیت زندگی است

زنجان-رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت: مولفه مهم حکمرانی توجه به بهبود کیفیت زندگی است تا زندگی انسانها متعالی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان زنجان،  افزود: استان زنجان ارزش های طبیعی فوق العاده دارد و سرمایه های انسانی بسیار بزرگی توامان در بخشهای صنعت، کشاورزی فعالیت می کنند بنابراین باید در سازمان برنامه ریزی لازم را داشته باشیم.

وی اظهار کرد: باید به سمت توسعه همه جانبه کشور حرکت کنیم و برای تحقق این امر مهم دولت نگاه و رویکرد لازم را دارد.

معاون رئیس جمهور گفت: استان زنجان از حیات وحش و طبیعت زیبایی برخوردار است.

ابتکار با بیان اینکه توسعه باید به بهبود کیفیت زندگی انسان ها منجر شود، افزود: سلامت، اشتغال و کار فعالیت و زندگی در فضای سالم و سلامت روانی در کنار هم تعریف توسعه پایدار و همه جانبه است و مولفه مهم حکمرانی توجه به بهبود کیفیت زندگی است تا زندگی انسانها متعالی شود.

وی تاکید کرد: دولت باید بتواند تمام این مولفه ها را در کنار هم ببیند و برخی از مشکلات زیست محیطی که تهدیدی برای انسان ها است و دنیا را به ورطه نابودی می کشد را توجه داشته باشد.

رئیس سازمان محیط زیست کشور تصریح کرد:  اگر در برنامه ریزی ها به طبیعت و محیط زیست توجه نکنیم دچار مشکلات بسیاری می شویم چرا که تهدید محیط زیست بزرگترین زنگ خطری است که  به صدا درآمده است.

ابتکار افزود: عوارض خشکسالی، کاهش بارندگی، افزایش دمای هوا، کاهش سطح آب های زیر زمینی در دنیا و در کشور ایران ، ریزگردها، دریاچه ارومیه و شرایط تالاب ها و آلودگی هوای شهرها نتیجه نادیده گرفتن ظرفیت طبیعت و جایگاه محیط زیست بوده بنابراین باید در برنامه ریزی هایی که انجام می دهیم مسائل محیط زیست و واقعیت ها را در نظر بگیریم.

مناطق حفاظت شده ذخایر ژنتیک هستند

وی افزود: مناطق حفاظت شده ذخایر ژنتیک کشور هستند و  مقرر شده کشورها از جمله تا سال ۲۰۲۰ در حدود ۱۷ درصد خاکشان را محافظت کنند که استان زنجان ۱۱ درصد است.

رئیس سازمان محیط زیست  افزود: ارتقای شاخص های محیط زیست در صنایع مورد توجه است و اقتصاد سبز با اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است  همخوانی دارد.

ابتکار به دستورالعمل های دولت در خصوص تعیین تکلیف پساب ها و پسماندهای صنعتی اشاره کرد و گفت: دنیا به سمت اقتصاد دوارحرکت می کند  و استفاده مجدد از این ضایعات می رود.

وی  به وجود معادن غنی اشاره کردو تصریح کرد: ایجاد معادن به معنای نابودی چشمه ها و از بین رفتن پوشش گیاهان قابل قبول نیست و باید روش هایی پیدا کنیم که سازگار باشد چرا که اقتصاد کشورها براین اساس حرکت می کند.

معاون رئیس جمهور ابراز کرد:  دولت یازدهم با وجود اولویت های  اقتصادی و اشتغال به مساله محیط زیست توجه ویژه ای داردو نگاه و رویکرد خاصی را دنبال می  کند.

ابتکار با بیان اینکه باید از گردشگری طبیعی استفاه بهینه شود، گفت: استان زنجان برای گردشگری طبیعی فرصت های خوبی دارد که باید از آن به خوبی استفاده شود.

وی به استقرار صنایع در استان زنجان اشاره کردو گفت: در اطراف استان زنجان تمرکز شهرک های صنعتی در فاصله کم تر است و باید واحدهای صنعتی حداقل در ۳۰ کیلومتری مرکز جمعیتی استقرار داشته باشند.

معاون رئیس جمهور به لایحه هوای پاک که در مجلس به تصویب رسیده اشاره کردو افزود: ضوابط آن مربوط به فعالیت های صنعتی، ترافیک و سوخت است و در دولت مصوبه ای در خصوص زمینه انظباط فعالیت های صنعتی و ارتقای سطح استانداردها مصوب و ابلاغ شده است.

ابتکار افزود: محیط زیست حقوق  عموم مردم است و تخلفات محیط زیست مساله جدی است و با آن برخورد می شود.

وی تصریح کرد:بحران آب جدی است و روبه بهبود نیست بنابراین باید برای پایداری کشاورزی از اصلاح الگوی کشت و مصرف آب و سموم استفاده شود.

معاون رئیس جمهور از پای کار آمدن دامداران و مردم برای ارتقای محیط زیست در کشور تاکید کرد.

کد خبر 3801099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha