۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۱۹

امام جمعه موقت زنجان:

آمران به معروف وناهیان از منکر بایدعلم به حلال و حرام داشته باشند

آمران به معروف وناهیان از منکر بایدعلم به حلال و حرام داشته باشند

زنجان- امام جمعه موقت زنجان گفت: آمران به معروف وناهیان از منکر بایدعلم به حلال و حرام داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید یعقوب موسوی ظهر پنجشنبه در آیین تجلیل از  فعالان فریضه امربه معروف و نهی از منکر در استان زنجان با اشاره به اینکه هر عملی که شخص برای آسیب به خود انجام می دهد نباید به افراد دیگر جامعه تاثیر گذارد، افزود: در صورت بروز تاثیر گذاری این افراد بر روی دیگران باید آن شخص را امر به معروف و نهی از منکر کرد.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در عمل مبارک و مهم می باشد، خاطر نشان کرد: انسان اگر خودش آلوده باشد ،شایسته امر به معروف و نهی از منکر نیست.

امام جمعه موقت زنجان حرکت فعالان در بخش امر به معروف و نهی از منکر در استان زنجان  را خوب ارزیابی کرد و افزود: آمران به معروف و ناهیان از منکر باید از سرور و سالار شهیدان الگو بگیرند و کار خود را برای رضای خدا انجام دهند.

وی  تاکید کرد: نقاط ضعف افراد را در اولین فرصت فاش نکنید و صفا و صمیمیت را در مواجهه با افراد اولویت قرار دهید.

موسوی فریضه امر به معروف و نهی از منکر را مهم دانست و افزود: همه بر ترویج این فرهنگ در جامعه تلاش کنند.

امام جمعه موقت زنجان تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود و باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر  در جامعه به خوبی تبیین و ترویج شود و در راستای تحقق این امر مهم همه باشد مشارکت کنند.

کد خبر 3801173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha