به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان اسکو با اشاره به اینکه ۲۰۷ مصوبه صنعتی و ۱۵۸ مصوبه کشاورزی ستاد تسهیل مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نهایی شده است اظهارداشت: واحدهای کشاورزی شهرستان اسکو در بحث تغییر الگوی کشت جلوتر از برنامه توسعه شهرستان پیش رفته و با توجه به پتانسیلهایی که در شهرستان وجود دارد انتظار ما بیش از این بوده وضروری است به بحث کشاورزی توجه ویژه شود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دردولت گذشته تنها ۱۲درصد مصوبات عملی شده است، خاظرنشان کرد: ما دراین دولت نمیخواهیم پروژه جدیدی را شروع کنیم چرا که دراستان پروژه های نیمه تمام زیادی وجود دارد.
وی افزود: شهرستان اسکو دربخش نساجی و پتوبافی فعال بوده وضروری است این صنایع دراین شهرستان فعال بوده و دوشاب اسکو نیز درفهرست آثار ملی کشور ثبت گردیده وحمایت شود.
استاندار آذربایجانشرقی درپایان با بیان اینکه روستای تاریخی کندوان تنها روستای تاریخی کله قندی است که درآن مردم ساکن هستند، خاظرنشان کرد: این روستا دردنیا بی نظیر بوده و می تواند محور گردشگری و توریسم باشد که این مهم حمایت و تلاش های مسئولین ذیربط را می طلبد.
نظر شما