علیرضا کریم در گفتگو با خبرنگارمهر ضمن بیان اینکه برگزاری همایش های کوهنوردی می تواند در شناساندن ظرفیت و جایگاه این ورزش به نهادهای مسئول کمک شایانی کند، ابراز داشت: کوهنوردی ورزشی است که معمولا تماشاگر ندارد و باید گزارش کوهنوردی شامل صعود، کشف غار، یخ نوردی و دیگر اقدامات را در این گردهمایی ها مطرح کنند.
وی افزود: مهمترین برنامه های صعود کوهنوردان استان سمنان در شش ماهه اخیر شامل صعود معاونت بهداشت علوم پزشکی شاهرود به اورست، صعود تیم شاهرود به دیواره گرجستان، صعود تیم کومش به گرجستان، صعود کلیمانجارو، صعود آرارات، صعود کازبک، صعود علم کوه از مسیر فرانسویها مهمترین برنامه های کوهنوردان استان سمنان محسوب می شود.
رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان سمنان صعود از ۱۷جبهه به دماوند توسط تیم های این استان را مهم ترین برنامه های اخیر ذکر کرد و ابراز داشت: تیمهایی از باشگاه های شاهرود درقالب دو تیم، میامی یک مسیر، سمنان پنج مسیر، مهدیشهر یک مسیر، گرمسار یک مسیر، آرادان یک مسیر ومابقی توسط باشگاه های مختلف استان به قله دماوند صعود شد.
کریم با اشاره به سایر اقدامات انجام شده توسط هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان سمنان طی شش ماه گذشته، تصریح کرد: برگزاری شش دوره مسابقات سنگ نوردی قهرمانی کشور در سمنان، کسب سه مقام اول دوم و چهارم در مسابقات انتخابی اسکای رانی، برگزاری کلاسهای آموزشی صعودهای ورزشی، برگزاری کلاس های سنگ نوردی و کوهپیمایی، کلاسهای جستجو و نجات و آمادگی برای کمک های اولیه و شرکت در برنامه کویر ریگ جن و ... از دیگر برنامه های مهمی بود که در زمینه کوهنوردی در استان سمنان برگزار شد.
وی افزود: تغییر و جابجایی دیواره در شاهرود، مهدیشهر بازسازی دیواره سمنان و میامی و دو صعود زمستانه، جشنواره سنگنوردی در منطقه سنگسر و جشنواره سنگ نوردی در شاهرود جز اقداماتی است که هیئت کوهنوردی استان سمنان در اولویت های کاری خود نهادینه کرده است.
رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان سمنان همچنین با بیان اینکه شهرستان شاهرود از پتانسیل بسیار خوبی برای ارتقا ورزش کوهنوردی برخوردار است، تصریح کرد: ۲۲ گروه رسمی و غیر رسمی در این شهرستان مشغول فعالیت هستند که از بین آنها دو تیم به خارج از کشور برای صعود اعزام شدند.
کریم مهمترین دغدغه کوهنوردی استان سمنان را عدم ثبت درست تعداد گروه های فعال دانست و اظهار داشت: امیدواریم برای بهبودی اوضاع کوهنوردی سایر گروه ها نسبت به ثبت گروه خود در هیئت استان اقدام کنند.
وی همچنین پیمایش ۱۰۰کیلومتری در کویر را از دیگر برنامه های هیئت کوهنوردی استان ذکر کرد و افزود: طی سال گذشته از تیم های ثبت شده ۱۳۰نفر به قله شاهوار، ۱۷۰نفر به قله نیزوا و در صعود زمستانه مرغک و صعود پاییزه سیاه کوه شرکت کردند.
رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان سمنان افزود: این استان افتخار میزبانی تیم هایی از قم، تهران، خراسان جنوبی، مازندارن، گلستان، کاشان و شیراز را داشته است و این ظرفیت موقعیت بسیار خوبی برای تورسیم ورزشی ایجاد می کند که امیدواریم با شناسایی این ظرفیت ورزش کوهنوردی در استان به پتانسل گردشگری ورزشی تبدیل شود.
نظر شما