۱۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱

عضو شورای اسلامی شهر قزوین:

جشنواره روز قزوین نیازمند آسیب شناسی است

جشنواره روز قزوین نیازمند آسیب شناسی است

قزوین- عضو شورای اسلامی شهر قزوین گفت: اکنون، زمان ارزیابی و آسیب شناسی پنج دوره جشنواره روز قزوین است.

عباس ظاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هم اکنون فرصتی مناسب برای ارزیابی و آسیب شناسی پنج دوره جشنواره روز قزوین از سوی متولیان امر است تا جشنواره بعدی با توانمندی بیشتری برگزار شود، اظهار کرد: به نظر می‌رسد آنطور باید و شاید به اهداف موردنظر دست پیدا نکردیم، چراکه تطبیق اقدامات انجام شده با اهداف به منظور تقویت نقاط قوت و آسیب شناسی و اینکه بدانیم چه میزان به چشم اندازها نزدیک شدیم، از مهمترین اقداماتی است که در هفته‌ها و ماههای جاری باید انجام شود.

ظاهری با تأکید براینکه متولیان مجموعه مدیریت شهری برای عملکرد بهتر، از مردم در اقشار و گروههای مختلف باید نظرسنجی کنند، گفت: دانش آموزان، دانشجویان، بازاریان، کارمندان، کارگران، فرهنگیان، مهندسان، علماء، اساتید دانشگاه و دیگر اقشار جامعه در چرخه نظرسنجی و پرسشگری برای عملکرد بهتر مسئولان، عمران و آبادانی شهر دردستورکار قرار بگیرند.

این عضو شورا خاطرنشان کرد: به منظور انجام برنامه‌های بزرگ و کلان شهر قزوین ازجمله جشنواره ای که به نام این شهر سالهاست برگزار می‌شود، باید جایگاه شهروندان را به درستی دید و آنان را بهترین مشاورانی دانست که نظراتشان ملاک عمل رفع کمبودها و نقایص جشنواره های برگزار شده و برنامه های پیش روست.  

این عضو شورا با بیان اینکه آسیب شناسی و بررسی عملکرد جشنواره روز قزوین باید سال به سال انجام می‌شد و نتایج بررسی‌ها در سالهای دیگر لحاظ می‌گردید، ادامه داد: عدم اجرایی شدن اساسنامه مربوط به مفاخر و چهره‌های ماندگار، از مهمترین مواردی است که باید مورد رسیدگی و پیگیری قرار بگیرد.

وی یادآورشد: ازآنجاییکه این اساسنامه به دلایل مختلف شهری و استانی ازجمله عدم پیگیری مناسب مجموعه مدیریت شهری، تغییر سه استاندار و عدم گردهمایی چهره‌های ماندگار قزوینی تاکنون مورد اجرا قرار نگرفته است، لازم می‌دانم متولیان امر در اولین فرصت نسبت به نهایی نمودن کار اقدامات لازم را انجام دهند.

ظاهری خاطرنشان کرد: البته برای اعتلای شهر در برخی بخشهای عمرانی و درمانی از ظرفیت چهره‌های ماندگار و نخبگان حرکتهایی درحال انجام است و به عنوان نمونه، تلاش برای  ایجاد بیمارستانی مجهز با کادر درمانی ویژه، پروژه شتابگر ملی و یا چشمه نور، از مهمترین این اقدامات به شمار می‌آیند.

وی در ادامه به برگزاری جشنواره بین المللی بازی و اسباب بازی اشاره کرد و ادامه داد: در آسیب شناسی که صورت می‌گیرد، باید جامعه آماری که مخاطب این برنامه بوده اند را شناخته و بررسی دقیق انجام دهیم که چه میزان فرهنگ غنی اسباب بازی های قدیمی بر مخاطبین اثرگذار بوده و چه میزان بازی و اسباب بازی‌های جدید و غربی مورد بی‌اعتنایی مخاطبین قرارگرفته و براین اساس برنامه‌های سال بعد را تنظیم کنیم.

این عضو شورا همچنین اضافه کرد: باید بررسی کرد چه مقدار اهداف همایش گردشگری مذهبی و یا مجمع جهانی شهرداران آسیایی که در این جشنواره برگزارشد، در شهر قزوین و برای همشهریان به بار نشسته است و نسل جدید چه میزان با این برنامه آشنا شدند.          

وی با تأکید براینکه تعیین هدف در قبل از انجام هر اقدامی ضروری است، گفت: هدف از انتخاب روز قزوین، شناسایی و شناساندن این شهر، ابتدا به خود قزوینی‌ها و پس از آن به دیگر مردم ایران و جهان بود و در کنار این، فرصت به وجود آمده به دلایل انتخاب قزوین در آنزمان به عنوان مرکزیت ایران نیز می‌پردازد.

این عضو شورا به اولین دوره از برگزاری جشنواره روز قزوین اشاره کرد و افزود: در این سال همایش تجلیل از مفاخر و چهره های ماندگار بزرگترین اقدامی بود که انجام شد، چراکه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم قزوین به بالندگی برسد باید از مشاوره، تفکر و نفوذ چهره‌های شاخص و ملی قزوینی بهره ببریم و در کنار آن همایش گردشگری مذهبی و جشنواره های متنوعی به ویژه در بخش قزوین شناسی نیز برگزار شد.

ظاهری در ادامه همایش تجلیل از چهره های ماندگار را دارای نتایج دیگری نیز دانست و افزود: برای تبیین نقش قزوین در بعد جغرافیایی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و اینکه در طول سالهای حیات توانسته بود علیرغم کمبود آب، باغستان سنتی را که قدمتی حدودا هزار ساله دارد را حفظ نماید، باید از ظرفیت نخبه‌ها استفاده می‌کردیم تا این ویژگیهای مهم، از زبان چهره های شاخص برای دیگران تبیین شود.

وی در ادامه به دوره های بعدی جشنواره روز قزوین اشاره کرد و ادامه داد: در دومین سال برگزاری جشنواره همایش تجلیل از چهره‌های ماندگار وارد مرحله جدیدی شد، به طوریکه تدوین شیوه‌نامه چگونگی قرارگرفتن چهره‌ها در کنار یکدیگر برای دست یابی به اهداف مورد نظر مورد تأکید قرار گرفت.

این عضو شورا در خاتمه یادآورشد: برنامه های شاخصی نظیر مجمع جهانی شهرهای اسلامی، همایش بزرگداشت علامه زرآبادی، همایش پیاده روی خانواده، جشنواره‌بازی و اسباب‌بازی، مجمع جهانی شهرداران آسیایی، تورهای قزوین گردی، دوسالانه خوشنویسی، قزوین عهد صفوی و شبهای فیروزه‌ای از مهمترین برنامه‌هایی است که تاکنون در جشنواره برگزار شده است که باید شاهد فزونی آنها در جشنواره های آتی باشیم.

کد خبر 3813224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha