بهروز حسن الفت در پاسخ به خبرنگار مهر به وضعیت صادرات در سطح کشور اشاره کرد و افزود: صادرات کشور مطابق اهداف وبرنامه های تدوین شده است و امسال در بخش صادرات غیر نفتی ۶ درصد رشد داشتیم و از رقم ۱۰ میلیارد تومانی هدف گذاری شده توانستیم بخشی را در نیمه شش ماهه سالجاری پوشش بدهیم.
وی با بیان اینکه طی شش ماهه دوم آمار صادرات را تقویت خواهیم کرد، ادامه داد: باید کسری موجود در زمینه صادرات جبران شود و در برخی صنایع مشکلاتی داریم و نتوانستیم در هدفگذاری به آنها برسیم.
مدیر کل دفتر ترویج و صادرات ایران گفت: در صنایع پتروشیمی و مایعات نفتی نتوانستیم هدف گذاری صادراتس را محقق کنیم.
الفت در خصوص اقتصاد مقاومتی، گفت: در ارتباط با اقتصاد مقاومتی ستاد فرماندهی در تهران تشکیل شده و در حوزه صادرات جلسات منسجم و جدی انجام و پیگیری می شود و آنچه که سازمان توسعه تجارت پیگیری می کند با هدف کمک به صادر کنندگان و حمایت مطابق چار چوب اقتصاد مقاومتی است و تا ۴۰۰ میلیارد تومان در ردیف های مختلف به صادر کنندگان کمک خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: مراحل اداری و بحث تدوین ائین نامه و شیوه نامه و هماهنگی با سازمان مدیریت انجام شده و در قالب مدل تعریف شده از صادر کنندگان حمایت می شود که از چار جوب ها اقتصاد مقاومتی می باشد.
مدیر کل دفتر ترویج و صادرات ایران افزود: اقدامات جاری سازمان در بحث صادرات انجام می شود و تغییر رویکرد در بازار محوری و کالا محوری مورد تاکید ما است و بیشتر توجه خواهیم کردو تمرکز در کالاهای مزیت بالای رقابتی و ارتباط با کشورهای دیگر می باشد.
الفت افزود: تغیبر نگاه با اثر بخشی بالاتر که همان در چار چوب اقتصاد مقاومتی است.
وی به چالش های فرا روی صادرات اشاره کرد و گفت: چالش های صادرات فهرست بالا بلندی دارد و در حال حاضر مهمترین چالش صادرات در کشور عدم ارتباط بانکی بین المللی صادر کنندگان است و برای نقل و انتقال پول مشکل است و در بحث برجام موفقیت خوبی بودولی در بحث بانکی هنوز گشایش چنانی نداریم و صادر کنندگان مشکل دارند.
الفت کمبود منابع مالی، ضعف بنگاههای به دلیل نبود سرمایه در گردش، بحث لچستیک و زنجیره تامین و حمل و نقل و بیمه وگمرک از چالش های مهم فراروی صادرات است.
نظر شما