به گزارش خبرنگار مهر، سعید محمدزاده ظهر دوشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی استان سرانه دانشگاه علمی کاربردی را نسبت به دیگر دانشگاهها کمتر دانست و اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی با ظرفیت صنایع، بخش های دولتی و خصوصی در راستای تربیت دانشجوی مهارت محور تلاش می کند و لازم است که این دانشگاه تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال ایجاد سه مرکز رشد خوشه های فناوری در دستورکار دانشگاه علمی کاربردی لرستان قرار گرفت، افزود: این پروژه ها در حال حاضر حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان اضافه کرد: طرح های کسب و کار تجاری برای مراکز رشد خوشه های فناوری تهیه شده و قرار است تا پایان آذرماه مجوزهایی برای مرکز رشد یخچال سازی، مرکز رشد بروجرد و مرکز رشد شیشه الیگودرز گرفته شود.
محمدزاده به راه اندازی مراکز کارآفرینی در دانشگاه علمی کاربردی لرستان اشاره کرد و گفت: قرار بود ۱۱ مرکز کارآفرینی در دانشگاه های علمی کاربردی استان فعال شوند که این اقدام از ابتدای امسال در دستور کار ما قرار گرفته و تا کنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: برنامه ریزی های لازم برای ایجاد بیش از ۲۰ کارگاه آموزشی در ۱۱ مرکز کارآفرینی دانشگاه علمی کابردی استان انجام شده و در این مراکز چهار مسابقه مهارتی در بخش های پوشاک، کامپیوتر، حسابداری و برق برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان به برگزاری رویداد «ایده تاب» در مرکز علمی کاربردی بروجرد اشاره کرد و بیان داشت: «ایده تاب» یک رویداد سه روزه بوده که به تجاری سازی ایده های شرکت کنندگان کمک کرده و موضوع این «ایده تاب» در خصوص صنایع دستی است.
نظر شما