محمد قادری تفرشی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش حائز اهمیت و برجسته معلمان در توسعه علمی جامعه اظهار داشت:در شهرستان ملارد نیز این قاعده مصداق دارد و بسیاری از موفقیت های علمی این شهرستان مرهون تلاش شبانه روزی و جهاد گونه معلمان فعال در این منطقه است.
مدیر آموزش و پرورش ملارد گفت:مهاجرپذیری این شهرستان یکی از ویژگی ها و پدیده های بارز اجتماعی در این منطقه است که باعث تنوع و تکثر قابل توجهی در عرصه فرهنگی و قومی و طایفه ای شهرستان ملارد شده است.
وی افزود:شهرستان ملارد از حیث آسیب های اجتماعی با وضعیت خاصی مواجه است و این شرایط، ضرورت آموزش های مدون، مستمر و اصولی را بیش از پیش ضروری ساخته است.
قادری تفرشی عنوان کرد:در شرایطی که شاهد حضور جمع کثیری از محصلان در این شهرستان هستیم، تأمین نیروی فرهنگی، امری اجتناب ناپذیر است و همین ضرورت باعث شده تا با هر گونه انتقال فرهنگیان از ملارد به کرج و تهران با معذوریت هایی جدی مواجه باشیم.
مدیر آموزش و پرورش ملارد گفت:نسبت معلم به دانش آموز در شهر تهران به ازای هر۱۰ دانش آموز یک معلم است، درصورتیکه این نسبت در شهرستان ملارد ۱۹ به یک برآورد می شود.
وی افزود:این تفاوت جدی و معنادار نشان دهنده محدودیت هایی است که در عرصه نیروی انسانی با آن مواجه هستیم و یکی از عوامل تأثیرگذار در بروز این کمبودها به حضور گسترده و کثیر دانش آموزان در شهرستان مهاجر پذیر ملارد معطوف می شود.
قادر تفرشی گفت:این نسبت در مدارس روستایی ملارد، ۱۴ به یک تخمین زده می شود و در چنین شرایطی فشار و استهلاک کاری ناشی از تدریس در فرهنگیان فعالِ شهرستان ملارد، بیشتر از دیگر مناطق و حوزه های آموزشی احساس می شود.
وی در خاتمه یادآور شد:تلاش ما بر این امر استوار بوده تا با اتکا به حمایت های سازنده ای که از سوی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران وجود دارد و همچنین تلاش فرهنگیان این شهرستان و برنامه ریزی کارشناسی، نسبت به رفع کاستی ها از هیچ اقدام سازنده و موثری دریغ نکنیم و امیدواریم در آینده نیز روند بالندگی و شکوفایی علمی و آموزشی در غربی ترین شهرستان استان تهران همچون گذشته با سرعت و شتاب فزاینده ادامه یابد.
نظر شما