به گزارش خبرنگار مهر، حمید گورابی رئیس پژوهشگاه رویان در مراسم رونمایی از آزمایشگاه سیار یا اتوبوس «سلول های بنیادی برای همه» که صبح امروز در پژوهشگاه رویان برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه آموزش و پرورش در کشور ما یک معضلی دارد و آن این است که نمی تواند شور و شوق علمی در دانشآموزان ایجاد کرد تا آنها به صورت عملی با مفاهیم علمی آشنا شوند.
وی با بیان اینکه این شور و شوق علمی به ندرت در دانش آموزان وجود دارد، گفت: در کشورهای دیگر موزه های علمی وجود دارد که از سطح پیش دبستانی تا سال اول دانشگاه در همان محیط با سیستم های خاص آموزشی، مفاهیم علمی را فرا می گیرند.
گورابی با اشاره به دیگر اقدامات سایر کشورها برای فراگیری مفاهیم علمی دانش آموزان اظهار داشت: سایت های دانشگاه های بزرگ همچون هاروارد و ماکس پلانک، اسلایدی برای معلمان تهیه کرده اند تا به واسطه این ابزار آموزشی سلول های بنیادی را به دانش آموزان یاد دهند. همه این اقدامات در راستای ایجاد شور و اشتیاق در دانش آموزان است.
وی راه اندازی آزمایشگاه سیار یا اتوبوس «سلول های بنیادی برای همه» را از مسئولیت های اجتماعی پژوهشگاه رویان دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم دانش آموزان سراسر کشور را به این واسطه با مفاهیم علمی در حوزه سلول های بنیادی آشنا کنیم.
رئیس پژوهشگاه رویان اظهار داشت: تا قبل از راه اندازی این اتوبوس همکاران ما در پژوهشگاه به صورت هفتگی به دانش آموزان استان های تهران، اصفهان و البرز آموزش هایی به صورت عملی در حوزه سلول های بنیادی ارائه می کردند.
وی با بیان اینکه این اقدامات همگی در راستای عمل کردن به مسئولیت اجتماعی است، گفت: به این وسیله می توانیم شور و شوق علمی را برای یادگیری در دانش آموزان ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه علاقه مندیم چنین اتوبوسی در حوزه های مختلف علمی ایجاد شود گفت: امیدواریم با چنین حرکت هایی شاهد گسترش علوم و علاقه مندی دانش آموزان باشیم.
نظر شما