به گزارش خبرنگار مهر، در یکصد و چهل و سومین جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر رشت، اعضا نسبت به هدررفت اعتباری که برای احیای رودخانه های آلوده زرجوب و گوهررود از سوی شرکت آب منطقه ای و شرکت آب و فاضلاب شهری رشت از محل مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان گیلان تخصیص پیدا کرده بود، اعتراض کردند.
در این جلسه که ظهر چهارشنبه برگزار شد، معاون سازمان برنامه و بودجه استان گیلان با اشاره به اعتباری که در سفر ریاست جمهوری به گیلان برای احیای دو رودخانه زرجوب و گوهررود رشت مصوب شده بود گفت: در سفر ریاست جمهوری، ۵۰ میلیارد تومان برای احیای دو رودخانه مصوب شد که تاکنون ۱۵ میلیارد تومان ان تخصیص یافته است.
کیمیا تنهایی با بیان اینکه متاسفانه دو شرکت آب منطقه ای و آب و فاضلاب به دلایل قضایی از سهم این اعتبار هزینه پرداخت بدهی های دستگاه خود را انجام داده اند افزود: با رای قوه قضائیه نسبت به بدهکاری ها و مطالبات پیمانکاران از دو شرکت آب منطقه ای و آب و فاضلاب شهری استان گیلان، عملا اعتبار تخصیص یافته برای احیای رودخانه ها به این حوزه تعلق نگرفته است.
وی تصریح کرد: دو دستگاه فوق به رای قوه قضائیه نتوانستند برداشت درست و بجایی از این اعتبار داشته باشند.
معاون سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: برای دریافت مابقی اعتبار از ۵۰ میلیارد تومان، سازمان برنامه و بودجه استان گیلان پیگیری های لازم را انجام می دهد.
احیای دو رودخانه رشت با سلامت مردم در ارتباط است
با این سخنان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به وضعیت آلودگی رودخانه های زرجوب و گوهررود اظهار کرد: اعتباراتی که از سفر ریاست جمهوری برای احیای رودخانه های زرجوب و گوهررود مصوب شده بود متاسفانه تاکنون هیچ نفعی برای این دو رودخانه و شهر رشت نداشته است.
سید امیرحسین علوی با بیان اینکه شورا به دنبال یافتن راهکاری برای بهبود وضعیت رشت و جبران عقب ماندگی ها در حوزه های مختلف است افزود: بارها نسبت به این موضوع از سوی اعضای شورا اعتراض و مصاحبه صورت گرفت اما راه به جایی نبرد.
این عضو شورا به هزینه هایی که مدیریت شهری رشت برای برخی پروژه هایی که منفعت فراشهری و استانی دارد، صرف می کند اشاره و بیان کرد: شهر رشت با توجه به عقب ماندگی که طی سال های گذشته دامان آن را گرفته است نیازمند همکاری بیشتری از سوی دستگاه های حاکمیتی است.
علوی با بیان اینکه بسیاری از دستگاه های دولتی به شهرداری مقروض هستند و مطالبات شهرداری از آن ها وصول نمی شود افزود: رشت کمربندی ندارد و عملا خیابان های آن محل گذر خودروهای سنگین ترانزیتی است در حالی که هزینه اسفالت و ترمیم آن ها بر دوش مدیریت شهری است. همچنین وضعیت لندفیل سراوان که نگرانی های متعددی را برای همه به وجود آورده است بدون هزینه کرد درست و کافی که به تنهایی از عهده شهرداری رشت برنمی آید، نمی تواند اصلاح شود. وی
در ادامه این جلسه، عضو دیگر شورا با اشاره به اهمیت کمک های دولت برای احیای دو رودخانه آلوده شهر رشت گفت: اهمیت احیای دو رودخانه رشت در ارتباط با سلامتی و محیط زیست شهری رشت است.
فاطمه شیرزاد که تاکنون بارها در مجامع مختلف نسبت به تخصیص اعتبارات سفر ریاست جمهوری مربوط به احیای دو رودخانه رشت به دو شرکت آب منطقه ای و آب و فاضلاب شهری استان هشدار داده بود افزود: حق مدیریت شهری رشت در این حوزه مورد غفلت واقع شده است.
وی خواستار همکاری بیشتر دستگاه های دولتی برای رفع مشکلات شهر رشت شد و گفت: وصول مطالبات شهرداری رشت از دستگاه های دولتی می تواند در توسعه رشت و رفع مشکلات آن تاثیر بسزایی داشته باشد.
با این سخنان، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه خواستار انعکاس مراتب اعتراض خود نسبت به هدررفت اعتبار سفر ریاست جمهوری برای احیای دو رودخانه زرجوب و گوهررود به استانداری گیلان شدند.
نظر شما