به گزارش خبرنگار مهر، نیره پیروز بخت ظهر یکشنبه در آیین بزرگداشت روز ملی استاندارد در خراسانشمالی با اشاره به اینکه ایران یک کشور اسلامی است، اظهار کرد: درزمینهٔ گواهی و تأییدیه استاندار حلال پیشازاین کوتاهیهای صورت گرفته اما در حال حاضر سازوکار و امکان این امر فراهمشده است.
وی افزود: اخیراً سازمان ملی استاندار موفق به کسب استاندارد غذایی حلال شده است و با عقد تفاهمنامه ۱۰ واحدهای تولیدی تاکنون شناساییشده که گواهی و تأییدیه علامت استاندارد حلال را دریافت کردهاند.
پیروز بخت بابیان اینکه در سالهای اخیر سازمان استاندار ایران فعالیتهای خود را بر مبنای سیاستهای اقتصاد مقاومتی قرار داده و با تمرکز بر فرمایشات مقام معظم رهبری به این نتیجه رسیده است که استاندارد برای تمام کالاها و خدمات تعریف شود، بیان داشت: در همین راستا طی سالهای اخیر ۸۰ هزار کالا را شناسایی کردهایم که استاندارد باید به نحوه تولید آنها ورود پیدا کند.
وی افزود: این سازمان طی سه سال اخیر بالغبر یکمیلیون بازرسی از واحدهای صنفی داشته است که از این میزان بازدید رضایت نداریم و معتقدیم که میزان بازرسیها باید به سه میلیون مورد در کشور افزایش یابد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تصریح کرد: همچنین طی این مدت ۱۰ هزار نمونه از واحدهای تولیدی و عرصه بازار موردبررسی قرارگرفته که علاوه بر ثبت تخلفات، موضوع برای بررسی به مراجع قضایی ارجاع دادهشده است.
پیروز بخت با اشاره به اینکه از ابتدای تأسیس این سازمان تاکنون ۳۰ هزار استاندارد ملی تعریفشده است، اظهار کرد: یکسوم از این تعداد در سه سال اخیر تعریفشده است.
وی بابیان اینکه یکی از وظایف این سازمان درزمینهٔ ایمنی مربوط به آسانسورها است، تصریح کرد: در حال حاضر موظف به بازرسی دورهای از آسانسورها هستیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران همچنین در بحث ایمنی ایستگاههای «سی ان جی» افزود: طی سه سال اخیر دو هزار و ۳۵۰ ایستگاه «سی ان جی» را بازرسی کردهایم.
وی با اشاره به اینکه در فضای پسابرجام سه مشکل عمده سازمان ملی استاندارد در عرصه بینالمللی رفع شده است، اظهار کرد: ایران با عضویت در «پک» و عضویت در «وی ای پی ام» این زمینه را فراهم کرده است که گواهینامههای سیستمهای مدیریتی ایران برای ۷۰ کشور دنیا و در راستای تجارت آسان قابلقبول باشد.
پیروز بخت تصریح کرد: افزایش بهداشت و ایمنی جامعه، تأمین سلامت، ارتقا کیفیت تولیدات و خدمات، تقویت رقابتپذیری و ارتقاء بهرهوری از اهداف سازمان ملی استاندارداست.
وی افزود: باید به عرصه رقابتی در دنیا ورود پیدا کنیم که در غیر این صورت دچار خسران خواهیم شد.
به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر یکشنبه ساختمان استاندارد خراسان شمالی با حضور رئیس سازمان استاندارد ایران افتتاح شد، این در زمینی به مساحت ۵۵۷ مترمربع با زیربنایی به مساحت دو هزار و ۲۱۰ مترمربع و در ۶ طبقه مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
گفتنی است، در ساختمان جدید اداره کل استاندارد خراسان شمالی بخشهای آزمایشگاههایی همچون آزمایشگاه میکروبیولوژی، مواد غذایی، مواد سوختی، شیمیایی، مصالح ساختمانی، انگ فلزات گرانبها و اندازهشناسی اوزان و مقیاسها بهمنظور ارتقای سطح کیفی استاندارد پیشبینیشده است.
نظر شما