دكتر محمد تقي حلي ساز در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، تاكيد كرد: خطرت استخواني پيشرفته ناشي از ايستادن هاي طولاني و نشستن هاي پي در پي ، با انجام حركات نرمشي و ورزشي ساده به راحتي قابل پيشگيري بوده و اين امر تنها نيازمند كنترل دقيق افراد است.
وي ادامه داد: ايستادن هاي مدت دار منجر به كمر درد ، پا درد ، بالا رفتن فشار خون ، نرسيدن خون به مغز ، درد زانو ، مچ ، انگشتان و دردهاي طولاني مي شود.
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله خاطر نشان ساخت: راه رفتن حتي در فضاي كوچك كلاس به علاوه حركات مچ پا ، منجر به انتقال وزن بر پنچه پا خواهد شد.
حلي ساز گفت: معلمان مي توانند در حالت نشسته نيز شرايط راه رفتن را ايجاد كنند ، به اين ترتيب كه پاها را به طور طبيعي روي زمين گذاشته و به شكل "پدالي" آن را به حركت در آورند و با تغيير حركت از مچ پا به پنچه در استخوان ها تغيير حالت به وجود آورده و با اين حركات ، يكنواختي موجود در بدن را از بين ببرند.
متخصص طب فيزيكي و توانبخشي تاكيد كرد: اگر معلمان مجبورند درسي را ايستاده منتقل كنند ، بايد در طي اين زمان مدتي راه رفته و مرتبا در ايستادن خود شكست ايجاد نمايند و حداقل روزي نيم ساعت را به ورزش اختصاص دهند.
وي ، سكون و بي تحركي معلمان زن را نيز عامل مهمي در ايجاد پوكي استخوان دانست و از اين افراد خواست كه با محافظت از سلامت استخوان هاي خود از عوارضي نظير عصبي شدن نيز جلوگيري كنند.
نظر شما