به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان، اسداله درویش امیری گفت: با هدف بررسی پیشرفت مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان و پیگیری پروژه های عمرانی قابل واگذاری دستگاههای اجرایی برگزار شده بود، با اشاره به کسب رتبه ۱۷ توسط استان زنجان از میان ۳۱ استان کشور در تشکیل و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی طی ۵ ماهه نخست سالجاری، خاطرنشان کرد: بررسی های انجام شده نشان می دهد، در برخی از شاخصهای مورد ارزیابی، گزارشات ارائه شده بصورت کامل و بر اساس فرمتهای مورد انتظار ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی منعکس نشده است.
وی افزود: با پیگیری های دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، فرم های مشخصی جهت اخذ گزارش اقدامات استانی ذیل ستاد تدوین شده که به دستگاههای مرتبط ابلاغ خواهد شد.
استاندار زنجان بر ضرورت تکمیل و ارائه بههنگام فرمت های گزارش دهی تاکید نمود و اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی باید از کارشناسان زُبده و آگاه خود برای تکمیل و ارسال گزارشات ستاد اقتصاد مقاومتی استفاده نمایند تا ضمن ارسال بهموقع این گزارشات، موارد در قالب فرمت های طراحی شده ارائه گردد.
درویش امیری عملیاتی نمودن مصوبات کارگروههای ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی استان را خواستار شد و گفت: دستگاههای اجرایی و مسئولین هریک از ۹ کمیته ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی باید طرح ها و برنامه های عملیاتی مصوبات خود را ارائه نمایند تا در هنگام ارزیابی، نتایج بدست آمده مشهود باشد.
مدیرعالی استان عملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان را در مجموع مطلوب ارزیابی نمود و از دستگاههای اجرایی ذیل ستاد و کمیته های نهگانه خواست تا نسبت به خودارزیابی امتیازات کسب شده در بررسی ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی، ضمن احصاء نواقص موجود، گزارش کامل و عملیاتیتری از مصوبات خود ارائه نمایند.
استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به فهرست پروزه های عمرانی قابل واگذاری استان ذیل دستورالعمل شورای اقتصاد اشاره نمود و گفت: بر اساس این فهرست ۶۸ پروزه قابل واگذاری در استان شناسایی شده است که ۹ دستگاه مجری باید نسبت به بررسی و تعیین نهایی تعداد پروژه های خود حداکثر تا ۱۰ روز آینده اقدام نمایند.
درویش امیری تصریح نمود: چنانچه پروژه ای در کمیته دستگاهی، قابل واگذاری نباشد باید از لیست تعهدات استان خارج شده و پروژههای قابل واگذاری جایگزین آنها شود.
در این جلسه سرپرست سازمان برنامه و بودجه استان به گزارش ارزیابی ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی از استان های سراسر کشور اشاره نمود و گفت: بر اساس گزارشات ارسالی از استان های مختلف، ستاد مرکزی فرماندهی اقتصاد مقاومتی، استان ها را به ۳ دسته تقسیم نموده که در این میان استان زنجان با کسب رتبه هفدهم، در گروه سوم قرار گرفته است.
حمید نباتچیان سقف امتیازات پیش بینی شده در جدول ارزیابی کشوری ستاد فرماندهی اقتصادی مقاومتی را ۵۰۰ امتیاز عنوان نمود و یادآور شد: هیچ یک از استان های کشور موفق به کسب حداکثر امتیاز نشده اند و استان رتبه اول، ۲۸۱ امتیاز با حدمطلوب فاصله دارد.
وی عدم ارائه گزارشات تکمیلی و ارسال دیرهنگام گزارشات به ستاد مرکزی را از جمله دلایل کسب رتبه هفدهم توسط استان زنجان برشمرد و افزود: علی رغم اقدامات بسیار مطلوب انجام شده ذیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان، گزارشات ارسالی بر اساس موارد مورد انتظار ستاد مرکزی نبوده و موجب کاهش امتیاز استان در این ارزیابی شده است.
نباتچیان از دستگاههای اجرایی ذیل ستاد و کارگروهها خواست تا ضمن خودارزیابی و بررسی مجدد نتایج خود، نسبت به تکمیل و ارائه پاسخها و گزارشات بهموقع اقدام نمایند.
گفتنی است مواردی از قبیل چارچوب های تشکیل کمیته های کارگروه استانی، وضعیت پروژه های اختصاصی مصوب ذیل ستاد، روند واگذاری طرح های تملک داراییهای سرمایه ای استانها، توسعه صادرات غیرنفتی، جذب سرمایه گذاری خارجی، توسعه شرکتهای دانش بنیان، میزان جلب مشارکتهای مردمی،بهره وری و اشتغالزایی طرحهای استانها از سوی ستاد مرکزی فرماندهی اقتصاد مقاومتی مورد ارزیابی قرار گرفته و استان زنجان با کسب ۱۱۷ امتیاز از مجموع ۵۰۰ امتیاز در این آیتمها، در رتبه هفدهم کشوری قرار گرفته است.
نظر شما