به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا اصغری صبح سه شنبه، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح تحول سلامت که از سال ۹۲ به اجرا گذاشته شد سهم بیمار از هزینهها شش درصد بود و مابقی را بیمهها تقبل میکردند.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح تحول سلامت نزدیک به ۱۰ میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند و سرانه نمیدهند، ادامه داد: این افراد که تمام خدمات درمانی آنها در بیمارستانهای دولتی رایگان است یا باید دولت حق سرانه درمان این افراد را به صندوق بیمه سلامت بدهد تا بتوانیم وارد سیستم کنیم و بخش عظیمی از مشکلات حل و فصل شود یا اینکه اگر توان پرداخت این اعتبار سنگین را ندهد بیمه این افراد هم همچون سایر بیمهها پولی شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اعلام اینکه هر سال با اجرای طرح تحول سلامت قرار بود ۲۰ درصد بر تعرفه خدمات سلامت اضافه شود اما این اقدام صورت نمی گرفت، گفت: امروز طرح تحول سلامت به شکست نخورده است و اگر با کمبود اعتبارات و بودجه مواجه شدیم به دلیل طلبهای میلیاردی است که از ارگانهای مختلف میخواهیم اما هنوز ریالی به ما ندادهاند.
وی به طلب ۴۸۵ میلیارد تومانی از بیمهها اشاره کرد و افزود: ۳ میلیارد تومان از سازمان زندانهای استان اصفهان طلب داریم همچنین طلب دو و نیم میلیاردی از بیمارستان شهید مطهری فولادشهر اصفهان داریم.
اصغری اعلام کرد: طلبهای پرداخت نشده باعث شده است که ما نتوانیم حق کارانه و اضافه کار تمام کارکنان ارگانهای وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را پرداخت کنیم.
وی همچنین در ارتباط با طرح تجمیع بیمهها گفت: وقتی صندوق بیمه سلامت خالی است یا بیمه تامین اجتماعی پولی نداشته باشد چه، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان باشد یا زیر نظر تامین اجتماعی و تجمیع بیمهها کاری را پیش نمیبرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اگر شاهد افزایش یک درصدی ارزش افزوده بر سهم بیمار هستیم به دلیل این است که طی سالها اجرای طرح تحول سلامت سهم بیمار همزمان با تورم افزایش نیافت همچون دیگر کالاها بنابراین امسال به خاطر تنگنای بودجه این رقم تورم به سهم بیمار اضافه شد.
نظر شما