به گزارش خبرنگار مهر، مسعود احمدی امروز یکشنبه در همایش استانی یاوران وقف که در سالن پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، با بیان اینکه فرهنگ وقف هنوز در جامعه ما نهادینه نشده است، گفت: نهادینه کردن فرهنگ وقف نیازمند بسترسازی، تببین و تشریح آثار و برکات این امر مهم و تاثیرگذار است.
وی عنوان کرد: اگر ابعاد مختلف و آثار و برکات وقف هم چون کمک به محرومین و رفع مشکلات فقرا و نیازمندان به خوبی برای مردم تشریح شود، شاهد تحول عظیمی در این حوزه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ورود رسانه به عرصه وقف نوید بخش ترویج آثار و برکات آن در جامعه است، بیان کرد: رسانه های جمعی و شبکه های اجتماعی می توانند به عنوان نهاد مجری وقف از طریق فرهنگ سازی و انعکاس اخبار مختلف در این زمینه مسیر را برای ورود واقفان هموار کنند.
رییس خانه مطبوعات کردستان با اشاره به اینکه رسانه ها می توانند اعتماسازی کنند، افزود: جلب اعتماد واقفین از سوی رسانه ها موجب رشد تعداد موقوفات در جامعه خواهد شد.
احمدی از دیگر کارکردهای رسانه ها در زمینه وقف را شامل شناساندن و معرفی تاثیرات وقف به مردم ذکر کرد و ادامه داد: اگر موقوفات استان متناسب با اولویت ها و چالش های استان مدیریت شود، بی شک در ترویج این احسان ماندگار موفق خواهیم شد.
وی بیان کرد: درصورتی که نیازهای جامعه به درستی به مخاطبان منتقل شود بدون شک واقفین هم برای رفع این نیازها اقدام خواهند کرد.
وی با اشاره به وجود ۵۴ نشریه محلی در کردستان، گفت: استان ما متاسفانه فاقد روزنامه است و یکی از دلایل عمده این مسئله هم به ضعف بنیه مالی فعالان حوزه رسانه بر می گردد.
رییس خانه مطبوعات کردستان اظهارداشت: از آنجا که رسانه از ضروریات جامعه امروزما است انتظار می رود واقفین در زمینه وقف رسانه به ویژه انتشار روزنامه ای برای استان اقدام کنند.
معاون خبرگزاری ایکنا هم در این همایش گفت: کارکرد رسانه ها در غرب بیشتر آموزشی و سرگرمی است ولی در حوزه دین و براساس نگاه قرآنی و انچه انقلاب اسلامی آن را دنبال می کند کارکرد رسانه پرهیز از غفلت است.
گفتنی است، در پایان این مراسم از پوستر پنجمین جشنواره سراسری وقف چشمه همیشه جاری رونمایی و از یاوران وقف به ویژه خبرنگاران فعال در این حوزه با اهدای لوح های سپاس و هدایایی تجلیل شد.
نظر شما