۱۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۴۷

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی لرستان:

۳۲ مرکز دانشگاهی علمی کاربردی در لرستان فعالیت دارند

۳۲ مرکز دانشگاهی علمی کاربردی در لرستان فعالیت دارند

خرم آباد- رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان از فعالیت ۳۲ مرکز علمی کاربردی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر٬ سعید محمدزاده ظهر امروز شنبه در آئین معارفه رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی لرستان اظهار داشت: در حال حاضر ۳۲ مرکز علمی کاربردی در استان مشغول به فعالیت هستند.

محمد زاده افزود: بیشتر این مراکز در بخش صنعت و خدمات فعال بوده و کمترین آنها در بخش کشاورزی است.

وی ادامه داد: حدود ۲۵ درصد دانشجویان علمی کاربردی در بخش کشاورزی مشغول به تحصیل هستند و البته رسوب فارغ التحصیل نیز به علت بیکاری دانش آموختگان این رشته در استان زیاد شده است.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان عنوان کرد: آموزش های علمی کاربردی باید کیفی تر شود چرا که هدف تشکیل این دانشگاه توسعه مهارت و ایجاد پنجه های ماهر برای کار و تولید است.

محمدزاده گفت: باید تلاش دانشگاه ها در این مسیر باشد تا در راستای اقتصاد مقاومتی همه نیازهای کشور به بیگانگان کم شود و استقلال کشور، در همه جهات حفظ شود.

وی اضافه کرد: در راستای توسعه مهارت ها و غنای علم و مهارت در این دانشگاه ارزیابی های زیادی صورت می گیرد و در سال ۹۵ نیز ۵۲ بازدید از مراکز دانشگاه صورت گرفته است.

لزوم پیگیری برای راه اندازی مراکز رشد

رئیس سابق دانشگاه علمی و کاربردی لرستان ادامه داد: در این راستا برای توسعه مراکز باید مجوز مراکز بیشتری بگیریم تا آموزش ها به فعلیت برسد، از توسعه رشته های تکراری جلوگیری شود و توزیع مناسب رشته ها هم صورت بگیرد.

محمدزاده خاطر نشان کرد: البته ۴ مرکز دانشگاه علمی و کاربردی لرستان دارای رای نظارتی بودند که پیگیری کردیم رای آنها به حالت عادی برگردد که این مراکز شامل مرکز «کیان پارت»، بروجرد ۱، بروجرد ۲ و مرکز ازنا هستند.

محمدزاده گفت:اکنون ۴ مرکز شامل مرکز علمی کاربردی نیروی انتظامی، میراث فرهنگی، آریا گچ پلدختر و ارشاد لرستان به مراکز دانشگاه اضافه شده است.

وی افزود: ادارات و بخش خصوصی توانمند و بامهارت می توانند مجوز این مراکز را بگیرند اما یک مشکل ما مربوط به مجوز مراکز رشد است.

محمدزاده ادامه داد: با این که طرح کسب و کار این مراکز ایجاد شده است اما مرکز رشد بروجرد علیرغم اینکه چندماه است در سازمان مرکزی مکاتبه و پیگیری می شود اما به نتیجه نرسیده است.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان گفت: پیگیری برای راه اندازی مراکز رشد بروجرد، یخچال سازی و شیشه الیگودرز باید افزایش یابد.

محمدزاده اضافه کرد: متاسفانه هرم آموزشی هم به شکلی است که دوره های دکتری، ارشد، کاردانی و کارشناسی نزدیک به هم شده است یعنی باید برای جذب و راه اندازی رشته های کاردانی و کارشناسی بیشتر از  ارشد و دکتری اقدام شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۳ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل بوده و ۴۸۰ ساعت مهارت نیز باید توسط دانشجویان این مراکز گذرانده شود.

کد خبر 3839267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha