به گزارش خبرنگار مهر، سید علی بدری ظهر شنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه علمی کاربردی لرستان در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر هزار و ۵۸ مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور فعالیت دارند.
وی افزود: هر کدام از این دانشگاه ها باید تثبیت کننده و تقویت کننده رشته های بومی و مهارتی در کشور باشند و اگر چنین اتفاقی بیفتد اتفاقات مناسبی در بخش اشتغال و کسب و کار هم رخ می دهد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: با توجه به سیاست های این دانشگاه باید این مراکز به سمت توسعه مهارت و تقویت دانش های بومی در استان های مختلف اقدام کنند چرا که رشته ها و مشاغلی وجود دارد که در حال حاضر حتی به اندازه انگشتان دست کسی در آنها فعالیت ندارد.
بدری عنوان کرد: دانشگاه های علمی کاربردی باید به سمت توسعه و ارتقای کیفیت آموزشی در رشته ها و زمینه هایی که استان های مختلف در آنها دارای ظرفیت هستند، حرکت کنند.
وی گفت: ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی در رشد و توسعه این رشته ها بالا بوده و نیازمند همکاری دانشگاه لرستان در راستای اجرای طرح های این دانشگاه هستیم.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در حال حاضر شاهد شیب روبه نزول تقاضا برای آموزش های عالی در کشور هستیم و دانشگاه علمی کاربردی می تواند در چنین شرایطی آموزش های لازم برای توسعه مهارت های لازم در راستای منابع و ظرفیت های استانی ارائه دهد.
بدری گفت: ثبات مدیریتی یک شاخصه مهم در کارها بوده والبته تغییر و تحول نیز به همین اندازه لازم است.
وی اضافه کرد: تغییر و تحول برای حرکت لازم بوده و خوشبختانه در سالهای اخیر اتفاقات خوبی در دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان صورت گرفته است.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: مدیریت جدید این دانشگاه نیز باید هرچه بیشتر در مسیر ارتقا کیفیت آموزشی و آموزش مهارت ها حرکت کند.
نظر شما