به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر دوشنبه در خلال مانور زلزله سمنان به میزبانی مدرسه شاهد سمنان با حضور نیروهای امدادی، اورژانس، آتش نشانی و پدافند غیرعامل، بیان داشت: با هر بار برگزاری این رزمایشها مطالب و تجربه های بیشتری را دانش آموزان و حتی مدیران و متولیان امر کسب می کنند که در هنگام رخدادهای طبیعی و انسان ساز قطعا این آمادگی ها نیاز اصلی و اساسی مواقع بحران است.
وی افزود: تداوم و استمرار رزمایش های زلزله در مدارس، بهره گیری از کارشناسان زبده، جدی گرفتن مانورهای زمین لرزه و افزایش کیفی و کمی آنها در کنار نگاه ویژه مدیران آموزشگاه ها به ساخت برخی زیرساخت های امداد و نجات می تواند فرهنگ خود مراقبی را در بین دانش آموزان و آینده سازان ایران اسلامی ارتقاء بخشد.
معاون استاندار سمنان همچنین گفت: رزمایشهای زلزله را می توان در سطح های مختلف جامعه برگزار کرد که دانش آموزان به مثابه قشر آتیه ساز ایران اسلامی در زمره مهمترین این اقشار هستند.
زندیه وکیلی رزمایش زلزله را برای جلوگیری از خسارت های احتمالی موثر دانست و ابراز داشت: ایران کشوری بر روی گسل است و این امر باید توسط مسئولان ما در همه نهادها جدی گرفته شود.
وی افزود: ما باید بدانیم که مخاطرات طبیعی اجتناب ناپذیر هستند و تنها راه کاهش تلفات در آنها، آگاهی مردم و تمرین در مواقع بحرانی در قالب مانورهای پدافند غیرعامل است که خوشبختانه در استان سمنان اقدامات خوبی در این زمینه در دست اقدام است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان همچنین گفت: همزمان با برگزاری این رزمایش سراسری در کشور، مانور زلزله در یک هزار مدرسه و موسسه آموزشی استان و ۲۰۰ مدرسه سمنان برگزار شد که این نشان از درک صحیح مدیران آموزش و پرورش به مقوله مانور و ارتقای امنیت در هنگام وقوع مخاطرات طبیعی است.
زندیه وکیلی همچنین درباره فواید برگزاری مانور توضیح داد: برگزاری رزمایش های مداوم به وسیله دانش آموزان و اقشار مختلف می تواند به شناسایی نقاط ضعف و قوت ما در زمان مخاطرات طبیعی منجر شود که این امر لازمه مقابله با پدیده های طبیعی است.
مانور زلزله در استان سمنان به طور هماهنگ و با حضور عوامل امداد و نجات در هشت شهرستان و ۲۰شهر برگزار شد.
نظر شما