محمد مهدی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه در توسعه زیرساخت های مطالعه با سه حوزه فیزیکی ساخت کتابخانه، داشتن جامعه کتابخوان و ترویج کتاب مواجه هستیم، ابراز داشت: کتاب را می خوانیم تا در افکاری دیگران شریک شویم و مطالعه کمک می کند تا تکنیک ها را از عمق کتاب ها استخراج کنیم و الگوی جدید ارائه دهیم.
وی با اشاره به اینکه حجم کتاب خوانده شده با کتاب نخوانده متفاوت است، گفت: این امر به علت برجای گذاشتن خاطراتی محسوب می شود که در لحظه مطالعه ماندگار می شود و در واقع می توان گفت این معنویت کتاب است که ماندگار می شود.
سرپرست فرماندار میامی با بیان اینکه صرف احداث کتابخانه نمی تواند دلیلی بر ترویج آن باشد، افزود: باید نوع نگاه ها تغییر کند زمانی کتاب به درون روستاها منتقل شد می توان به ترویج کتاب امیدوار بود و معتقدیم دهیاری ها به عنوان نماینده اجرایی دولت باید کتابخانه های خاصی را برای روستاها تدبیر کنند.
کریمی با بیان اینکه شهرستان میامی ۱۵درصدجمعیت شهری و ۸۵درصد جمعیت روستایی دارد، اظهار داشت: در راستای ترویج کتاب و داشتن جامعه ای کتابخوان باید راه اندازی وتقویت کتابخانه های مساجد و دهیاری های روستا در اولویت مسئولان ذی ربط واقع شود.
وی در ادامه تصریح کرد: در عصر تکنولوژی که به سمت پیشرفت علم گام برمی داریم بهترین راهکار می تواند انتقال کتاب از طریق سازمان ها به خانه ها باشد و منظور شدن خودروهای ویژه به صورت کتابخانه های سیار می تواند در ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه در سطح روستاها اثر گذار باشد.
وی با بیان اینکه دنیای مجازی باید به صورت هدفمند به ایجاد فرصت های مطالعه کمک کند، افزود: باید از شبکه های اجتماعی به سمت آگاهی بخشی و تولید علم و تربیت نویسندگی بهره گیریم و معتقدیم با کپی کردن مطالب نمی توان به جایی رسید و اگر می خواهیم جامعه ای پویا داشته باشیم فضای مجازی را باید هدفمند کنیم.
نظر شما