به گزارش خبرنگار سياسي مهر، وي عصر امروز در همايش رسانه و بسيج اساس فعاليت بسيج را مبتني بر اعتقاد و آگاهي دانست و افزود: بسيج با هدف پاسداري از دستاوردهاي انقلاب، مشاركت در توسعه امنيت ملي پايدار، ايجاد و گسترش مشاركت نظام مند مردم در كشور فعاليت مي كند.
سردار فرهادي خاطرنشان كرد: در همين زمينه آموزش هاي لازم در سه زمينه اعتقادي، دفاعي و فني با هدف توانمند شدن بسيجيان براي انجام وظايف و ماموريت هاي محوله به آنان ارايه مي شود و نزديك به 2 ميليون نفر بسيجي سالانه آموزش هاي بسيج را طي مي كنند.
وي ادامه داد: نيروي مقاومت بسيج با 20 هزار پايگاه تابستاني سالانه 2 ميليون و 500 هزار نفر از جوانان و نوجوانان كشور را تحت پوشش خود قرار مي دهد.
جانشين معاون هماهنگ كننده نيروي مقاومت بسيج با اشاره به فعاليتهاي علمي بسيج، اظهار داشت: سالانه 800 هزار نفر از برنامه هاي علمي نيروي مقاومت بسيج استفاده مي كنند و كتب علمي با تيراژ 770 هزار جلد ساليانه منتشر مي شود. همچنين 30 تا 50 درصد مدال آورندگان در المپيادهاي علمي را بسيجيان تشكيل مي دهند.
وي اضافه كرد: 900 هزار نيروي بسيجي در قالب 420 گردان عمليات امداد و نجات در حوادث غيرمترقبه به ياري مردم و مسئولان شتافته اند. سردار فرهادي افزود: قرارگاه سازندگي بسيج با برخورداري از كارشناسان و متخصصان مجرب تا كنون در 110 پروژه بزرگ و حتي در سطح ملي مشاركت داشته است.
جانشين معاون هماهنگ كننده نيروي مقاومت بسيج:
9 ميليون بسيجي در قالب 60 هزار پايگاه آمادگي كامل براي دفاع از دستاوردهاي انقلاب اسلامي را دارند
سردار سرتيپ فرهادي جانشين معاون هماهنگ كننده نيروي مقاومت بسيج گفت: بسيج با 9 ميليون بسيجي در قالب 60 هزار پايگاه آمادگي كامل براي دفاع از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن را دارد.
کد خبر 38459
نظر شما