حسن شکراللهی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه طی دو سال اخیر هیچ تملک دارایی از کشور در بخش هلال احمر سمنان صورت نگرفته است، ابراز داشت: این نهاد از نظر تامین اعتبارات چندان قوی نیست و این مهم می طلبد تا نیروی خیر و مسئولان کشوری در این راه همت کافی را منظور کنند.
وی افزود: معتقدیم در راستای ارائه خدمات رسانی بیشتر به عموم مردم باید عدالت در سطح کشور رعایت و تجهیزات و امکانات به استان تزریق شود علیرغم این مشکلات امداد رسانی در استان همواره به بهترین نحو صورت گرفته است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه در استان اقدام ویژه درباره روبات زنده یاب نداشته ایم، ابراز داشت: این یک موضوع کشوری است و در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم از این خدمات بهره مند شویم اما از سایر تکنولوژی ها مانند موقعیت یاب هایی که در گوشی موبایل وجود دارد و سایر امکاناتی که تکنولوژی در اختیار ما قرار می دهد استفاده می کنیم و در حوادث گذشته وجود این تکنولوژی ها در امدادرسانی بسیار کار گشا بود.
شکراللهی در ادامه با بیان اینکه در هیئت مدیره و شورای معاونان تلفیقی از کل استان وجود دارند زیرا معتقدیم زمانی که این افراد از بومی شهرستان ها انتخاب شوند کمبودها و نیازها را بهتر درک می کنند و سعی کردیم این تعادل در استان کاملا برقرار باشد، تصریح کرد: در سطوح مدیریتی استان تلاش شد از همه شهرستان ها نماینده ای داشته باشیم.
وی درباره ساعات آموزشی هلال احمر نیز توضیح داد: دوره های مختلف با ساعت های مختلف وجود دارد ولی شاخص ترین آنها دوره ۲۱ ساعته است که در گذشته به نام ۳۵ساعته و شامل دوره عمومی تشکیل می شد که ملزم هستیم برای همه خانواده ها این آموزش های عمومی را در اختیار قرار دهیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان همچنین افزود: در موضوع امدادرسانی به چندین حادثه میتوان به مفقودی های کوه های سمنان، دامغان و شاهورد اشاره کرد که با حداکثر توان و تلاش شبانه روزی برای افراد گرفتار شده در برف و کوهستان امداد رسانی شد و در چند مورد بحران سیل نیز حضور فعال نیروهای هلال احمر توانست به خوبی مهار سیل را انجام دهد و در آخرین حادثه مربوط به برخورد دو قطار مسافربری در سمنان بود که هلال احمر نقش پررنگی را در امداد رسانی به افراد گرفتار شده در قطار و یافتن اجساد و مفقودان را بر عهده داشت که نشان می دهد نیروهای هلال احمر همواره در هر شرایطی آماده خدمت رسانی به مردم هستند.
وی به برنامه ها و اقدامات پیش روی جمعیت هلال احمر نیز اشاره کرد و ابراز داشت: افتتاح سایت امداد هوایی و آشیانه بالگرد در سمنان طی دهه فجر و همچنین سایت اداری و امدادی سرخه که در مرحله تکمیل قرار دارد و بازسازی اساسی پایگاه میامی از جمله مواردی است که طی سال جاری در دستور کار قرار دارد.
شکراللهی با بیان اینکه هلال احمر استان سمنان پنج هزار داوطلب دارد، تصریح کرد: در سطح جوانان طرح دادرس در مدارس استان با همکاری آموزش پرورش انجام شد که توانست امید و نشاط توام با آموزش برای دانش اموزان فراهم کند که هماهنگی بین هلال احمر و سایر نهادها برقرار است و در بخش داوطلبان به سمتی حرکت می کنیم تا حلقه اتصال بین افراد خیر و نیازمند را مستحکم تر کنیم.
نظر شما