۱ دی ۱۳۹۵، ۸:۵۱

در شورای مهارت قروه مطرح شد:

ترویج رشته های بازار محور/ مهارت پیش نیاز کسب و کار است

ترویج رشته های بازار محور/ مهارت پیش نیاز کسب و کار است

قروه- کسب مهارت به شرط آموزش براساس استانداردهای جهانی در کنار ترویج رشته های بازار محور و تقویت نیروی انسانی ماهر و خروج از جزیره ای عمل کردن می تواند توسعه ای همه جانبه را بیافریند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست شورای مهارت شهرستان قروه بعد از ظهر سه شنبه در حالی برگزار شد که بیشترین تأکید بر تخصیص امر آموزش به متولی اصلی آن یعنی سازمان فنی و حرفه ای و استانداردسازی و حذف آموزش های غیرمجاز بود.

در این نشست رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان قروه با بیان اینکه بیشترین هدف شورا هم سو بودن فعالیت های مشترک است از خروجی نامناسب و خارج از استاندارد آموزش ها در سطح شهرستان خبر داد.

حجت اله شریفی با بیان اینکه به دنبال استانداردسازی آموزشی براساس کد جهانی هستیم گفت: امروزه کسب مهارت در کشورهای توسعه یافته از اهمیت بالاتری نسبت به مدارک دانشگاهی برخوردار است لذا اگر گواهینامه با استانداردهای تعیین شده اخذ شود قابلیت ترجمه و به کارگیری در تمامی کشورهای جهان را خواهد داشت.

به گفته وی توجه به ملاک های آموزشی نیازی اساسی است که در سطح شهرستان چندان مورد توجه قرار نمی گیرد و توانایی استانداردها دیده نمی شود.

شریفی از سلیقه ای کردن آموزش ها و ضربه زدن به مهارت های استاندارد گفت و خواستار حذف آموزش های غیرمجاز و تخصیص این مهم تنها به سازمان فنی و حرفه ای شد.

وی با اشاره به اینکه هم سو بودن هم افزایی به همراه دارد، تصریح کرد: سرمایه انسانی یکی از پایه های توسعه همه جانبه و بزرگ ترین منبع ثروت در جهان است.

ترویج رشته های بازارمحور

در ادامه این نشست رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی قروه آمار تکان دهنده ای در خصوص افراد فاقد مهارت جویای کار بیان کرد.

به گفته کوروش شعبانی از دو هزار متقاضی جوینده کار ثبت نام کرده در مراکز کاریابی شهرستان بیش از ۹۰ درصد فاقد حرفه و مهارت می باشند.

وی اصلی ترین مشکل در این زمینه را جزیره ای عمل کردن دستگاه های اجرایی در کنار نبود یک برنامه ریزی استاندارد دانست و نگاه تخصصی و بازار محور را برای آموزش ها مهم خواند و بر نیاز سنجی مهارتی در دانشگاه ها و تهیه بانک اطلاعاتی استعدادهای هر رشته تأکید کرد.     

مهارت؛ شرط نخست

همچنین رئیس کمیته امداد قروه مهارت را پیش شرطی برای مشاغل مختلف دانست و از استعداد سنجی در میان مددجویان این نهاد زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای خبر داد.

علیرضا خوشبخت با بیان اینکه در سال جاری تعهد کمیته امداد برای آموزش مهارتی ۱۶۲ نفر بوده اما این میزان به ۲۲۰ نفر یعنی بالاتر از تعهد مدنظر در آموزش های بلند مدت رسیده است.

وی ۴۸۲ نفر را هم در گروه آموزش دیدگان کوتاه مدت اعلام کرد و حمایت از کارفرمایان در راستای تقویت کارآفرینی با ایجاد بسته های تشویقی را از جمله اقدامات برای ترویج فرهنگ صحیح کار دانست.

کد خبر 3855681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha