به گزارش خبرنگار مهر، هادی احمد نیا ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران، افزود: دین اسلام به سوادآموزی تاکید زیادی دارد و در این راستا ایران در کنوانسیونهایی نیز عضویت یافته که بر توسعه سوادآموزی تاکید دارد.
وی اظهار کرد: در سال جاری ۲ هزار و ۵۴۴ نفر در دوره سوادآموزی شرکت کرده اند و ۲ هزار و ۷۵۰ نفر در دوره انتقال و یک هزار نفر در دوره تحکیم حضور یافتهاند.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان به طرحهای تشویقی و بازدارنده برای حضور افراد بیسواد در دورههای سوادآموزی اشاره کردو گفت: رویکرد آموزش و پرورش بیشتر بر پایه تشویق افراد کمسواد و بیسواد به حضور در دورهها است.
احمد نیا تاکید کرد: این معاونت در تلاش برای ریشهکنی بیسوادی در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله است و نسبت به شناسایی و جذب افراد بیسواد اقدام کرده و این افراد، پس از جذب تحت آموزش قرار میگیرند.
وی به برگزاری دوره سوادآموزی در سه دوره اشاره کردو گفت: دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم دورهها برای یادگیری مادامالعمر افراد بیسواد است.
معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان تصریح کرد: آخرین آمار در مورد باسوادی مربوط به سال ۹۰ است و در این سرشماری ۴۵ هزار نفر بیسواد شناسایی شد، که این تعداد شامل ۷.۴ درصد جامعه هدف بوده است.
احمد نیا تصریح کرد: آمار بیسوادان در استان زنجان ۲ درصد کم شده و در این مدت رده سنی تعدادی از افراد بیسواد، از سن سوادآموزی خارج شدهاند.
وی افزود: خبرنگاران نگهبانان جامعه هستند و میتوانند مسائل مختلف جامعه را به اولویت نخست جامعه سوق دهند و در توسعه سواد آموزی موثر باشند.
نظر شما