به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی در نشست شورای فرهنگ عمومی شاهرود که پیش از ظهر یکشنبه به میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، ضمن اشاره به ریشه های حضور مردم متدین ایران اسلامی در ۹دی، ابراز داشت: بصیرت افزایی نخستین ویژگی انسان متعهد، ولایی و انقلابی است که نمونه بارز این تفکر در ۹دی با حضور پرشور مردم پشتیبان ولایت ایران اسلامی نمود پیدا کرد.
وی افزود: تفکر ولایی، زاده انقلاب اسلامی است و به مثابه نوعی نگرش محسوب می شود که در آن، باید مصالح انقلاب و نظام اسلامی بر منافع شخصی، گروهی و حزبی مقدم داشته شود تا دشمن نتواند فتنه گری کند و تا زمانی که این قبیل تفکرات در جامعه جاری باشد انقلاب آسیب نخواهد دید.
مردم ایران ریشه ۲۵۰۰ سال رژیم شاهنشاهی را برچیدند
رئیس شورای فرهنگ عمومی شاهرود غفلت را به مثابه زنگار روی آینه توصیف کرد که موجب چشم پوشی از حقایق موجب می شود و گفت: وقتی چشمان ما بر روی پدیده ای بسته باشد نمی توانیم راه درست را از نادرست تشخیص دهیم لذا در این بین متضرر خواهیم بود.
امینی با بیان اینکه فتنه سال ۸۸ و امثال آن، با برنامه دشمنان انجام شده و این فتنه ها ادامه خواهد داشت، افزود: مقابله با دشمنان و بدخواهان انقلاب اسلامی نیز همانگونه است و ما با بصیرت افزایی نباید بگذاریم دشمن با فتنه انگیزی برخی مردم را همراه خود کند و در بین افکار عمومی تردید بیندازد.
وی با بیان اینکه مردم ما با دشمنی دشمنان بیگانه نیستند، ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با سختی به دست آمده و امام راحل(ره) با حمایت مردمی ریشه دوهزار و ۵۰۰سال رژیم شاهنشاهی را با همت و اراده برچیدند لذا این انقلاب متعلق به مردمی است که بهترین جوانانشان را تقدیم آن کردند پس باید در حراست و پاسداری از آن تمام هم و غم خود را بگذاریم.
دشمن به دنبال شبهه افکنی است
امام جمعه موقت و رئیس تبلیغات اسلامی شاهرود نیز در این نشست ضمن اشاره به راه های دشمنان و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: امروز دشمنان به دنبال شبهه افکنی در بین نسل جوان هستند و در برابر آن می بایست نشست های پرسش و پاسخ در دانشگاه ها با حساسیت و با تمام انرژی و اهتمام انجام شود.
حجت الاسلام حمید عبدالهیان با اشاره به اینکه برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها و همچنین مقابله با جنگ نرم دشمنان از طریق برنامه های فرهنگی همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است، بیان داشت: برگزاری نشست های دانشجویی با هدف مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان موجب می شود دانشجویان سوال ها و شبهه هایشان را مطرح کرده و پاسخ دریافت کنند و با تفرقه افکنی دشمنان همراه نشوند.
وی افزود: تداوم برنامه های فاخر فرهنگی با هدف مقابله با دشمنان می بایست مد نظر مسئولان سیستم آموزشی از ابتدایی تا دانشگاه قرار گیرد که در این راه برگزاری گفتمان های دینی می تواند یکی از راه حل های موثر باشد.
بحث و تبادل نظر درباره برگزاری مراسم ویژه ۹دی و دهه فجر در زمره بخش های دیگر این نشست بود.
نظر شما