به گزارش خبرنگار مهر، رحیم محمدی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه امسال طرح ۳-۳-۶ در دوره متوسطه دوم آغاز بکار میکند، اظهار داشت: این طرح بدون هیچگونه برنامهریزی در سال ۹۲ آغاز و با اهداف متنوع و روشهای اجرایی خاص بر سیستم آموزشی کشور تحمیل شد.
وی با بیان اینکه با تغییر نظام آموزشی در کشور ۴۰ کتاب در دوره ابتدایی و بیش از ۷۰۰ کتاب در دوره متوسطه جدیدالتالیف تعریف شده است، اظهار داشت: کتابهای دوره ابتدایی تحویل شده و در سال جاری نیز ۱۴۰ کتاب دوره متوسطه در دستور کار قرار گرفته که بیشتر این کتابها آماده و تحویل شده است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از تجهیزات مدارس متوسطه استان به دنبال تغییر نظام آموزشی نیازمند به روزرسانی است، اضافه کرد: همچنین در این راستا ضروری است که به معلمان نیز در این سیستم آموزشهای لازم در خصوص تالیفات جدید ارائه شود.
۵۰ هزار نفر در آموزش متوسطه استان اصفهان فعالیت دارند
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار نفر در آموزش متوسطه استان اصفهان فعالیت دارند، اظهار داشت: در این راستا ۱۸۹ هزار و ۸۹۶ دانشآموز در یک هزار و ۲۷۰ مدرسه متوسطه اول و ۹۵ هزار و ۱۰۴ نفر نیز در دوره آموزش متوسطه دوم توسط این تعداد نیروی فعال آموزشهای لازم را دریافت میکنند.
محمدی با بیان اینکه ۴۱۵ واحد آموزش فنی و حرفهای در استان اصفهان فعالیت دارند، اضافه کرد: ۴۷ هزار و ۶۷۴ دانش آموز در این مراکز مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه اجرای موفق ۳-۳-۶، توسعه مراکز فنی و حرفهای، توسعه مراکز پژوهش، خلاقیت و نوآوری و توسعه و بهبود مدیریت آموزشگاهها را از اولویتهای آموزش متوسطه استان اصفهان در سال جاری عنوان کرد و ابراز داشت: از این رو باید یادآور شوم که مراکز پژوهشی استان اصفهان از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید از ۲۰ مرکز به ۳۹ مرکز افزایش یافته است.
افزایش تعداد رشتههای فنی و حرفهای استان اصفهان متوقف شد
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در ادامه با اشاره به توقف توسعه رشتههای فنی و حرفهای در مراکز استان اصفهان اظهار داشت: همچنین با برنامهریزیهای صورت گرفته تا پایان سال جاری چهار مرکز آموزش تخصصی هنرآموزان در رشتههای مکانیک، فرش، کشاورزی، برق و کامپیوتر افتتاح خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان اصفهان با کسب ۹۸.۷ درصد رتبه برتر کشور را در پروژه مهر کسب کرد، ابراز داشت: در این زمینه باید توجه داشته باشیم که در سال جاری با افزایش ۱۱.۵ درصدی تحقق پروژه مهر در استان روبرو بودهایم که همه فعالیتهای آموزش و پرورش را پوشش میدهد.
محمدی با اشاره به افزایش تعداد مراکز تیزهوشان در استان اصفهان از چهار به ۲۲ مرکز ابراز داشت: این در حالی است که با کاهش ۵۰ درصدی ورود دانش آموزان به مدارس تیزهوشان در سال جاری روبرو بودهایم.
وی با بیان اینکه در ابتدای دولت نهم اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در حساب آموزش و پرورش استان اصفهان وجود داشت، اضافه کرد این در حالی است که پس از اتمام کار دولت دهم آموزش و پرورش استان اصفهان بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی داشت.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیشترین بدهیهای آموزش و پرورش را مطالبات فرهنگیان دانست و افزود: البته این امر مربوط به مدیران قبلی آموزش و پرورش نمیشود بلکه به شرایط کشور برمیگردد.
طی پنج سال آینده بالغ بر ۳۳۰ هزار معلم در کشور بازنشسته میشوند
وی با اشاره به اینکه در پنج سال آینده بالغ بر ۳۳۰ هزار معلم در کشور بازنشسته میشوند، ابراز داشت: آموزش و پرورش باید برای ورودیهای متناسب با خروجیهای این سازمان تصمیمات لازم را اتخاذ کند.
محمدی با تاکید بر اینکه مدارس نمره محور شدهاند و باید این امر مورد بازبینی قرار گیرد، تصریح کرد: در این راستا باید توجه داشته باشیم که شرایط امروزی زمینه ساز افزایش اعتماد شهروندان و آموزش و پرورش شده و شاخصهای متعددی برای این امر تعیین شده است.
نظر شما