به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا غنی زاده عصر یکشنبه در دیدار با مدیران کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توجه به منابع خوب و پتانسیلهای بالای استان با اجرای طرحها، مددجویان آموزشهای لازم را فرا گرفته و مستقیم وارد بازار کار می شوند.
وی بیان داشت: در حوزه اقتصادی ۱۱ شرکت هلدینگ در کشور فعالیت می کنند.
غنی زاده کشت چهار هزار هکتار اراضی دیم، هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی آبی شامل گندم، جو و ذرت را از جمله اقدامات هلدینگکشاورزی کمیته امداد عنوان کرد.
وی افزود: احداث سه هزار و ۵۰۰ هکتار باغ انواع میوه، تولید دو هزار عدد تخم مرغ در سال، تولید ۴۴ هزار تن شیر، دو هزار گوساله آماده پروار و یک هزار تن گوشت قرمز در سال از دیگر اقدامات هلدینگ کشاورزی کمیته امداد است.
مدیر عامل هلدینگ کشاورزی کمیته امداد کشور با بیان اینکه مجموعه هلدینگ کشاورزی کشور بر اجرای طرح های تولیدی کشاورزی با توجه به سیاستهای اقتصاد مقاومتی تاکید دارد، گفت: بازده اقتصادی، سودآوری، نوآوری در نوع سرمایه گذاری، کاهش هزینه تولید، بهینه سازی نژادهای بومی، بهره گیری از ظرفیت صنایع تبدیلی و استفاده از تجربیات نخبگان از اولویتهای هلدینگ بخش کشاورزی در سرمایه گذاری است.
غنی زاده تصریح کرد: هلدینگ بخش کشاورزی با تکیه به منابع داخلی، عزم راسخ و توان مدیریتی و عملیاتی مجموعه اقدام به سرمایه گذاری می کند.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد از منابع خوبی برخوردار است و می توان در حوزه های مختلف کشاورزی و دامداری و بخصوص شیلات در این استان سرمایه گذاری کرد.
نظر شما