به گزارش خبرنگار مهر، فتحعلی محمدزاده در دیدار با استاندار ایلام اظهار داشت: مجموع اراضی که شهرک های صنعتی در آنها احداث شده ۷۸ هزار هکتار است ولی این مسئله باعث نشده تا نسبت به حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب این مواهب خدادادی بی تفاوت باشیم.
وی ادامه داد: بدون شک توسعه صنعتی و ایجاد مراکز تولیدی در شهرک های صنعتی نباید به محیط زیست صدمه ای وارد کند و مجموعه این سازمان نیز نسبت به رعایت این موضوع اهتمام دارند.
معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران همچنین به مشکلات شهرک صنعتی شماره ۲ ایلام اشاره کرد و یادآور شد: عملیات احداث این شهرک سال ۸۴ با واگذاری ۸۵ هکتار زمین آغاز شد تاکنون نیز ۲۳ میلیارد ریال برای ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در این مجموعه هزینه شده است.
محمدزاده ادامه داد: متاسفانه مشکلات حقوقی ایجاد شده باعث شد با وجود گذشت بیش از ۱۰ سال همچنان شاهد بهره برداری از این شهرک صنعتی نباشیم و امیدواریم به همراهی مجموعه دستگاه قضایی استان بتوانیم از زیرساخت های ایجاد شده به بهترین شکل ممکن بهره برداری کنیم تا فضای تولید و کسب و کار این این شهرک شکل بگیرد.
استاندار ایلام نیز در این دیدار با اشاره به مشکلات قضایی ایجاد شده ابراز امیدواری کرد در دوره جدید مدیریتی در دادگستری ایلام نگاه تعاملی بیشتری بر حل و فصل موضوع شهرک صنعتی شماره ۲ ایلام حاصل شود.
محمدرضا مروارید گفت: استان ایلام پیشینه طولانی در زمینه بخش صنعت ندارد ولی از استعدادهای طبیعی و نیروی انسانی توانمتدی برای حرکت در این مسیر برخوردار است که باید بتوانیم از این ظرفیت ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.
نظر شما